Bespreking cliëntt met Arbeidsrecht Advocaat - Bernhaege Advocaten

Arbeidsrecht Advocaat in Veghel, Oss of Uden nodig?

Een arbeidsrecht advocaat kunt u inschakelen zodra u een vraag, geschil of conflict heeft dat gerelateerd is aan uw baan, arbeidsomgeving, werknemer(s) of werkgever.

Vaak is snelheid geboden in het advies dat u nodig heeft omdat er verschillende belangen spelen. Dit is zeker het geval bij beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met een werknemer of werkgever die zich niet houdt aan de gemaakte afspraken. Zoekt u een arbeidsrecht advocaat in Veghel of omgeving zoals in Uden, Schijndel, Gemert of Sint Oedenrode? Bernhaege Advocaten is dan de juiste keuze. Hetzelfde geldt voor Oss: een goede arbeidsrecht advocaat in Oss vindt u bij Bernhaege. Ook voor steden in de omgeving zoals Rosmalen, Heesch, Kerkdriel, Ravenstein, Schaijk en Berghem kunt u bij ons terecht.

Advocaat arbeidsrecht met ervaring

De arbeidsrecht advocaat van Bernhaege Advocaten, mr. Jacqueline Lauwen, is al sinds 1998 actief in het arbeidsrecht. Daarbij is zij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Wij garanderen dankzij haar lidmaatschap en praktijkervaring dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen aangaande haar specialisme.

Naast het arbeidsrecht heeft mr. Jacqueline Lauwen zich ook gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Het ambtenarenrecht verschilt van het reguliere arbeidsrecht en heeft raakvlakken met het bestuursrecht. Fatale termijnen zijn kort en elke publieke organisatie kent zijn eigen specifieke regelgeving.

Arbeidsrecht Advocaat mr. Jacqueline Lauwen Veghel - Bernhaege Advocaten
Waar kan ik u mee helpen?

Wanneer schakelt u een arbeidsrecht advocaat in?

Het is noodzaak dat u zodra er een arbeidsrechtelijk probleem ontstaat zo snel mogelijk contact opneemt met uw arbeidsrecht advocaat in Veghel of Oss. Dit geldt voor werkgever als werknemer. Vaak wordt er vanuit emotie gehandeld en dit kan haaks staan op de correcte juridische stappen die moeten worden gezet. Door het inschakelen van een professional kunt u dus veel narigheid voorkomen en uzelf onnodige kosten besparen. Naast individuen bijstaan, is Jacqueline Lauwen ervaren in situaties waarbij bedrijven worden gereorganiseerd en afscheid moet worden genomen van medewerkers. Een doorgewinterde juridisch expert als mr. Jacqueline Lauwen zorgt ervoor dat een dergelijk complex proces zo goed mogelijk verloopt. Ook hier geldt dat preventief handelen onnodige kosten kan voorkomen.

Neem contact met onze arbeidsrecht advocaat

Zit u als werknemer of als werkgever met een arbeidsrechtelijke kwestie? Neem direct contact op met onze arbeidsrecht advocaat in Oss en Veghel. Dit kan via telefoonnummer 0413 – 35 22 11 (Veghel) of 0412 – 760 227 (Oss) of via onderstaand formulier.