Zekerhedenrecht advocaat

mr. Annelies Jansen

 • profielfoto annelies jansen
 • cynthia timmer-gijsbers
Neem contact met ons

Aangesloten bij

logo nederlandse orde van advocaten

De behoefte aan extra vermogen voor uw onderneming kunt u op verschillende manieren verkrijgen. Bij vreemd vermogen krijgt u te maken met een externe geldschieter waardoor het in goede banen leiden van het aantrekken van het vermogen noodzakelijk is. Vraag advies aan een zekerhedenrecht advocaat.

Vaak wordt het vermogen bij een bank of financieringsmaatschappij geleend. Zij hebben meestal specialisten op het gebied van zekerhedenrecht en financieringsrecht in huis die goed op de hoogte zijn van de materie en bovenal het veilig stellen van de eigen belangen.

Zoekt u een sparringpartner?

Als u gebruik maakt van onze expertise op het gebied van financierings- en zekerhedenrecht weet u zich verzekerd van een sparringpartner die u haarfijn kan uitleggen wat uw rechtspositie is ten opzichte van de geldverstrekker. Veelal dient u zekerheden te verstrekken en zo gewenst wijzen wij u op de juridische consequenties van de te sluiten financieringsovereenkomst en daaraan verbonden zekerheden. Onze ervaring op het gebied van financierings- en zekerhedenrecht hebben wij opgedaan door al jaren lang als juridisch dienstverlener werkzaam te zijn voor diverse kapitaalverstrekkers.

Ons specialisme op het gebied van financierings- en zekerhedenrecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen (en opstellen) van de navolgende overeenkomsten:

 • Geldleningsovereenkomst
 • Bankgarantie
 • Pandakte
 • Hypotheekakte
 • Borgstellingsovereenkomst
 • Akte van cessie
 • Operational- en financial leaseovereenkomsten

Financierings- en zekerhedenrecht heeft natuurlijk ook betrekking op de geldschietende partijen. Als u als geldschieter of funder optreedt dan kunnen wij u uiteraard bijstaan bij het opstellen van de benodigde contracten. Indien de schuldenaar zijn betalingsverplichtingen jegens u niet nakomt, zijn wij in staat uw zekerheden voortvarend en efficiënt uit te winnen. Lees meer hierover bij incasso en beslag- en executierecht.

In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag helder en concreet toe wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van financierings- en zekerhedenrecht.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Veghel, Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad, Uden, Schijndel, Erp, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Zekerhedenrecht advocaat

mr. Annelies Jansen

 • profielfoto annelies jansen
 • cynthia timmer-gijsbers
Neem contact met ons
logo nederlandse orde van advocaten

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Contact opnemen
+31 413 35 22 11
+31 412 76 02 27