Sinds begin 2020 mag ik deel uit maken van het Bernhaege Advocaten team. Door de “down to earth” sfeer, korte lijnen en het warme welkom voelde ik mij direct thuis bij dit advocatenkantoor. Met mijn meestertitel op zak ben ik de functie van juridisch medewerker gaan vervullen, waardoor ik mijn brede juridische kennis van de studie verder heb kunnen ontwikkelen op diverse rechtsgebieden binnen het civiele recht. Inmiddels mag ik met veel passie en liefde voor het juridische vak de rol van advocaat vervullen.

Dat juridische kwesties en de advocatuur voor mijn cliënten geen dagelijkse kost is, besef ik mij maar al te goed. Het juridische geschil dat is ontstaan, is dan wel de reden waarom iemand zich bij Bernhaege Advocaten meldt, maar de mens achter het geschil is voor mij even belangrijk.

Duidelijke, gedreven en betrokken juridische ondersteuning is wat mij als advocaat kenmerkt. Het beste resultaat willen behalen voor de cliënt is daarbij mijn drijfveer. Daarbij staat voorop dat een cliënt snel en adequaat geholpen dient te worden, zodat hij of zij in elke
fase van het geschil een weloverwogen keuze kan maken. Het is mijns inziens dan ook belangrijk als advocaat toegankelijk en nuchter te zijn.

Als advocaat ben ik altijd betrokken bij mijn cliënten en leergierig in de breedste zin van het woord, maar deze karaktereigenschappen vertalen zich ook naar mijn privé waarin ik het leuk vind de (buiten)wereld te ontdekken samen met familie en vrienden.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.