Contactgegevens.

Sinds begin 2020 mag ik deel uit maken van het Bernhaege Advocaten team. Door de down to earth sfeer, korte lijnen en het warme welkom voelde ik mij direct thuis bij dit advocatenkantoor. Naast mijn studie rechten vervulde ik met veel plezier de functie van juridisch secretaresse. Na het behalen van mijn meestertitel heb ik een korte periode als projectmedewerker in het bedrijfsleven mee mogen draaien naast mijn textwriter functie voor Bernhaege. Door beide functies werd mijn liefde voor het recht en daarover schrijven en praten nog eens bevestigd. De kans om het hechte team van Bernhaege Advocaten als juridisch medewerker te versterken was er dan ook een uit duizenden. Het ontzorgen van zowel advocaat als cliënt brengt mij werkgeluk. Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren voor de advocaten, maar ook cliënten telefonisch te woord staan is een taak die mij op het lijf is geschreven. Ik voel me betrokken bij de dossiers en daardoor bij de cliënten waarvoor ik zaken moet uitpluizen, maar ik doe en kan dit met een nuchtere blik.

Daarnaast ben ik ontzettend leergierig en wordt de honger naar nieuwe lessen gestild door telkens voor de advocaten diep in diverse juridische leerstukken te duiken om vervolgens met een antwoord boven te komen. Extra uitdagend is het dat ik dit voor verschillende rechtsgebieden mag doen, waardoor ik op alle gebieden mijn weg blijf weten te vinden en het juiste pad weet te bewandelen. De nieuw verworven kennis die ik opdeed tijdens mijn opleiding, gecombineerd met de ervaring van de advocaten op dit kantoor zorgt ervoor dat we samen tot het beste resultaat komen.

Ik ben altijd op zoek naar kansen in de jurisprudentie, wet- en regelgeving of literatuur zodat het beste kan worden bereikt voor de cliënt. Mijn bijdrage aan het beste resultaat voor de cliënt is de kers op de taart na een zoektocht. Het beste resultaat behalen voor de cliënt is namelijk mijn topprioriteit, dat vind ik belangrijk en daar haal ik energie uit.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Contact opnemen
+31 413 35 22 11
+31 412 76 02 27