Maak kennis met mr. Marissa Reedijk.

Sinds begin 2020 maakt mr. Marissa Reedijk deel uit van het Bernhaege Advocaten team. Door de “down to earth” sfeer, korte lijnen en het warme welkom voelde zij zich direct thuis bij dit advocatenkantoor. Met haar meestertitel op zak ging zij de functie van juridisch medewerker vervullen, waardoor zij haar brede juridische kennis van de studie verder heeft kunnen ontwikkelen op diverse rechtsgebieden binnen het civiele recht. Inmiddels mag zij met veel passie en liefde voor het juridische vak de rol van advocaat vervullen.

De mens achter het geschil.

Dat juridische kwesties en de advocatuur voor haar cliënten geen dagelijkse kost is, beseft zij maar al te goed. Het juridische geschil dat is ontstaan, is dan wel de reden waarom iemand zich bij Bernhaege Advocaten meldt, maar de mens achter het geschil is voor haar even belangrijk.

Altijd het beste resultaat.

Duidelijke, gedreven en betrokken juridische ondersteuning is wat mr. Marissa Reedijk als advocaat kenmerkt. Het beste resultaat willen behalen voor de cliënt is daarbij haar drijfveer. Daarbij staat voorop dat een cliënt snel en adequaat geholpen dient te worden, zodat hij of zij in elke fase van het geschil een weloverwogen keuze kan maken. Het is haars inziens dan ook belangrijk als advocaat toegankelijk en nuchter te zijn.

Betrokken en leergierig.

Als advocaat is mr. Marissa Reedijk altijd betrokken bij haar cliënten en leergierig in de breedste zin van het woord. Deze karaktereigenschappen vertalen zich ook naar haar privéleven, waarin zij het leuk vindt de (buiten)wereld te ontdekken samen met familie en vrienden.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.