"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voorwaarden.

U kunt kosteloos bij ons advocatenkantoor terecht met juridische vragen waarvan u denkt dat u hulp van een advocaat nodig heeft. In het eerste gesprek kunnen wij u direct advies geven en uw vragen beantwoorden. Tevens biedt dit gesprek voor u de mogelijkheid om te kijken of u ons kantoor wilt inschakelen om u verder te helpen.

Mocht uw probleem te complex zijn voor een kort advies en verdere juridische bijstand lijkt noodzakelijk, dan kan direct een vervolgafspraak gemaakt worden.

Uit ervaring weten wij dat als u zich goed voorbereidt op het intakegesprek en u hierboven bij “aanvullende” informatie uw vragen op voorhand volledig formuleert, dit het intakegesprek ten goede komt. Houd er rekening mee dat er pas rechten ontleend kunnen worden aan de adviezen als u een overeenkomst van opdracht heeft gesloten met ons kantoor.

Wij hebben de spelregels van de intake voor u op een rijtje gezet:

  • U dient van tevoren (telefonisch) een afspraak te maken.

  • U heeft maximaal een half uur om uw probleem uit te leggen en advies te krijgen.

  • Het intakegesprek is uitsluitend voor (kennismaking met) nieuwe potentiële cliënten en voorafgaand aan het gesprek nemen wij geen kennis van (eventueel) toegestuurde stukken.

  • De advocaat beoordeelt tijdens het intakegesprek of uw vraag direct beantwoord kan worden.

  • Wanneer geen directe beantwoording van al uw vragen mogelijk is, kan in overleg met u tijdens het intakegesprek een vervolgafspraak gemaakt worden.

  • Voor het maken van een vervolgafspraak zal de advocaat de hiermede verband houdende kosten met u bespreken.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Contact opnemen
+31 413 35 22 11
+31 412 76 02 27