Om de juridische dienstverlening aan de cliënten van Bernhaege Advocaten te blijven optimaliseren, zijn wij voortdurend op zoek naar advocaten in Brabant en Gelderland. De professionals die wij zoeken dienen ervaren te zijn en één of meerdere specialismen te hebben, welke complementair zijn aan de overige advocaten die verbonden zijn aan ons kantoor.

Als jij kiest om samen te werken bij/met Bernhaege Advocaten, geef je zelfstandig een geheel eigen invulling aan jouw praktijk en kun je daarbij gebruik maken van alle voordelen van de al sinds 1993 gevestigde naam van het kantoor. Dit fundament biedt jou als professional de optimale mogelijkheid om groei te realiseren in jouw praktijk.

Juridische expertise.

Bernhaege Advocaten bouwt aan een juridisch centrum waarin diverse rechtsgebieden worden aangeboden door (zelfstandige) advocaten, waardoor huidige en nieuwe cliënten op nog meer rechtsgebieden kunnen worden bediend. Het samenwerkingsverband van Bernhaege Advocaten ondersteunt een gezonde work-life balance en een uitstekende verhouding tussen omzet en kosten. Tevens bevordert het een collegiale samenwerking. Elke advocaat kan -zo gewenst- gebruik maken van een eigen fysieke werkplek in het unieke monumentale kantoor te Veghel of op een eigen gekozen locatie elders.

Werken bij ons in Veghel.

Op ons kantoor in Veghel beschikken wij onder meer over representatieve vergaderruimtes, hoogwaardige ICT voorzieningen en professionele secretariële en administratieve ondersteuning. Wij staan open voor iedere vorm van samenwerking.

Werken bij/met Bernhaege Advocaten?

Neem contact op met mr. Annelies Jansen op +31 413 35 22 11 of stuur een mail naar ajansen@bernhaege.nl

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.