Contactgegevens.

Aangesloten bij.

logo nederlandse orde van advocaten
logo vereniging van incasso- en procesadvocaten
logo nederlandse vereniging voor procesrecht
logo brookz

Geregistreerde rechtsgebieden.

Annelies Jansen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht ieder kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Waar mogelijk ontzorg ik en tegelijkertijd verlies ik nimmer de realiteit uit het oog. Met dromen alleen kom je er niet. Wanneer er een juridisch conflict is ontstaan, juich ik het toe als iemand in zijn eigen kracht blijft en vanuit zijn gevoel handelt binnen de juridische kaders en mogelijkheden.

Of het nu gaat om juridische conflicten in een zakelijke of particuliere omgeving, ik bereid mijn cliënten naast de feitelijkheden ook mentaal voor op wat er komen gaat. Daarbij verlies ik de mens achter het juridisch probleem niet uit het oog.  Ik ben er om mijn cliënten te ontzorgen en van dienst te zijn. Altijd onderzoek ik de mogelijkheden om een zaak zonder tussenkomst van een rechter op te lossen.

Niet in alle gevallen kan een gerechtelijke procedure voorkomen worden en is het juist in het belang van de cliënt dat er wordt geprocedeerd. Ook als er “met de vuist op tafel geslagen moet worden” bent u bij mij aan het juiste adres. Het is de kunst cliënten alsook de overige betrokkenen te doorgronden. Alleen dan is het mogelijk om maatwerk te leveren. Dat in mijn praktijk de cliënten centraal staan en niet het juridische probleem op zich zal u niet verbazen.

Juridische expertise.

Sinds 1997 ben ik verbonden aan Bernhaege Advocaten, in 2001 als mede-eigenaar en met ingang van 1 januari 2013 als volledig eigenaar. Als allround advocaat heb ik een voorliefde op het gebied van het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, procesrecht en beslag en executierecht. Tevens ben ik onder meer bekend met alle juridische vraagstukken rondom bedrijfsbeëindiging, zekerheidsrechten, liquidatie, bestuurdersaansprakelijkheid en faillissementen.

Daarnaast ben ik bedreven in het voeren van gerechtelijke procedures waarvan geschillen op het gebied van het erfrecht onderdeel uitmaken. Ook heb ik een omvangrijke incassopraktijk en weet als geen ander op welke wijze uw vordering te incasseren.

Lidmaatschappen beroepsverenigingen.

Mijn lidmaatschappen van de vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA) en de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) onderschrijven mijn expertise. Daarnaast ben ik door de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten van het arrondissement Oost-Brabant benoemd tot lid van de Gemengde Commissie Civiel Recht. Deze commissie bestaat uit advocaten en rechters die op frequente basis met elkaar overleg voeren met als doel de gang van zaken in gerechtelijke procedures te optimaliseren.

Bestuursfuncties.

Als ondernemer zet ik mijn juridische kennis en ervaring belangeloos in voor mede-ondernemers in de regio Veghel en omstreken. Dit doe ik via mijn bestuursfunctie als secretaris van de ondernemersvereniging Ondernemend Veghel. Ook ben ik nauw betrokken bij Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel (SVBV), Platform Ondernemend Meierijstad (POM) en Glasnet Veghel B.V. Daarnaast onderhoud ik ook contacten met ondernemers in Oss via het lidmaatschap van de ondernemersvereniging Toekomst in Bedrijven Oss (TIBO).

Maak persoonlijk kennis met Annelies Jansen.

Wilt u nader kennis maken met Annelies Jansen? Of heeft u een specifieke juridische vraag op het gebied van haar juridische expertises. Laat het ons weten en we plannen direct een kennismakingsgesprek voor u in.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.