Contactgegevens.

Aangesloten bij.

logo nederlandse orde van advocaten
logo vereniging voor bouwrecht advocaten
logo vereniging voor bestuursrecht

Geregistreerde rechtsgebieden.

Albert Theunen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is hij verplicht ieder kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

In 1989 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in het privaatrecht. Door mijn brede interesse in het recht ben ik na mijn studie privaatrecht ook aan de Universiteit van Tilburg bestuursrecht gaan studeren waarin ik in 1993 ben afgestudeerd. Na 10 jaar bij de lokale overheid als stafjurist te hebben gewerkt, heb ik in 2002 de overstap naar de advocatuur gemaakt. In dit zelfde jaar heb ik aan de Grotius Academie de postdoctorale opleiding bestuursrecht met goed gevolg afgerond. Mijn cliënten hebben veel baat bij mijn jarenlange opgedane ervaring bij de lokale overheid.

Ik ken het klappen van de zweep in overheidsland en sta cliënten graag bij indien zij behoefte hebben aan juridische ondersteuning op het gebied van het bestuursrecht, bouwrecht en ruimtelijke ordening. Ook voor juridische vragen op het gebied van het milieurecht bent u bij mij aan het juiste adres. Na het afronden van de beroepsopleiding tot advocaat heb ik mijn eigen advocatenpraktijk in Veghel gevestigd waar ik tot mijn verhuizing naar Deurne eind 2011 werkzaam was. Ondanks de nieuwe vestigingsplaats ben ik met mijn praktijk altijd gericht gebleven op Veghel en omgeving.

Juridische expertise.

Door de expertises bestuursrecht, bouwrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht binnen Bernhaege Advocaten te verzorgen, ben ik eigenlijk weer terug van nooit weggeweest. Wel met één heel groot verschil met vroeger: de dienstverlening geschiedt nog professioneler en maakt deel uit van een breed juridisch assortiment aan vakgebieden en expertises binnen Bernhaege Advocaten. Hiermee zorgt het team van Bernhaege Advocaten dat uw belangen zo optimaal mogelijk behartigd worden.

Lidmaatschappen beroepsverenigingen.

Naast mijn lidmaatschap bij de Vereniging van Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) ben ik lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR). Ook neem ik zitting in bezwaar- en beroepschriftencommissies. Omdat ik graag een bijdrage lever aan de ontwikkeling van andere juridische specialisten ben ik docent in het bestuursrecht binnen het hoger onderwijs en doceer ik het vak bestuursrecht aan advocaten in de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. U kunt voor al uw vragen op het gebied van bestuursrecht, bouwrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht bij mij terecht.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.