Als u hebt besloten om uw bedrijf te verkopen, te fuseren of een bedrijf over te nemen, dan komen daar diverse juridische vraagstukken bij kijken. In veel gevallen is dit een behoorlijk complex proces. Veel ondernemers kiezen er voor om zich bij te laten staan door juridische specialisten in ondernemingsrecht die kennis en ervaring hebben op het gebied van bedrijfsovernames.

Een goede beslissing, want wij zorgen er voor dat u niet in een emotionele “roller coaster” terecht komt als u uw levenswerk verkoopt. Dit geldt ook als u op het punt staat een bedrijf over te nemen of zich in te kopen.

Wat kan onze advocaat bedrijfsovername voor u betekenen?

Onze dienstverlening bij fusies en bedrijfsovernames, een management buy in of management buy out en (af)splitsingen bestaat onder andere uit:

 • Juridisch advies bij het voeren van onderhandelingen
 • Koers bepalen en bewaken proces
 • Bijwonen van aandeelhoudersvergaderingen (AVA)
 • Opstellen van overnamedocumenten waaronder:
  • Geheimhoudingsovereenkomst (NDA)
  • Letter of Intent (LOI) – Intentieovereenkomst
  • Verkoopovereenkomst/koopovereenkomst (SPA)
  • Aandeelhoudersovereenkomst en bestuursbesluiten

Advocaat ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

De ondernemingsrecht advocaten van Bernhaege Advocaten in Veghel en Oss doorgronden uw situatie optimaal doordat zij zelf ook ondernemers zijn. Naast bedrijfsovernames ondersteunen onze ondernemingsrecht advocaten bij veel voorkomende ondernemingsrechtvraagstukken. Hierbij moet u denken aan bestuurdersaansprakelijkheid, faillissementen en situaties gerelateerd aan het arbeidsrecht. Voor arbeidsrecht hebben wij vanzelfsprekend een gespecialiseerde advocaat in huis.

Onze klanten vertellen waarom ze onze advocaat bedrijfsovername inschakelen, niet wij.

Hoe weet u of u de juiste inhoudelijk specialist op het gebied van fusies en bedrijfsovernames inschakelt? Natuurlijk kunnen wij op deze pagina een verdere uiteenzetting geven van ondernemingsrecht en verdere expertises. Wij geven er echter de voorkeur aan een aantal van onze cliënten en samenwerkingspartners voor ons te laten spreken. Op onze referentiepagina treft u referenties aan van o.a. Canon Nederland N.V. en Zilverwerf B.V. Zij vertellen u waarom wij het advocatenkantoor zijn dat u kunt inschakelen in het geval van een bedrijfsovername. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag helder en concreet toe wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn ook te vinden op het overnameplatform Brookz.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Overige juridische expertises van ons advocatenkantoor.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Incasso.

Het innen van geld of openstaande vorderingen van een schuldenaar, ook wel wanbetaler genoemd.

Burgerlijk procesrecht.

Het geheel van rechtsregels dat bepaalt hoe een procedure bij de civiele rechter moet verlopen.