Advocaat bedrijfsovername.

mr. Annelies Jansen

profielfoto mr. Annelies Jansen

mr. Marissa Reedijk

profielfoto mr. Marissa Reedijk

Meer weten over.

Aangesloten bij.

logo nederlandse orde van advocaten
logo brookz

Als u hebt besloten om uw bedrijf te verkopen, te fuseren of een ander bedrijf over te nemen, dan komen daar diverse juridische vraagstukken bij kijken. In veel gevallen is dit een behoorlijk complex proces. Veel ondernemers kiezen er voor om zich bij te laten staan door juridische specialisten in ondernemingsrecht die kennis en ervaring hebben op het gebied van bedrijfsovernames.

Een goede beslissing, want wij zorgen er voor dat u niet in een emotionele “roller coaster” terecht komt als u uw levenswerk verkoopt. Dit geldt ook als u op het punt staat een bedrijf over te nemen of zich in te kopen.

Wat kan onze advocaat bedrijfsovername voor u betekenen?

Onze dienstverlening bij fusies enbedrijfsovernames, een management buy in of management buy out en (af)splitsingen bestaat onder andere uit:

 • Juridisch advies bij het voeren van onderhandelingen
 • Koers bepalen en bewaken proces
 • Bijwonen van aandeelhoudersvergaderingen / Algemene vergadering van Aandeelhouders (AVA)
 • Opstellen van overnamedocumenten waaronder:
  • Geheimhoudingsovereenkomst / Non-Disclosure Agreement (NDA)
  • Intentieovereenkomst / Letter of Intent (LOI)
  • Verkoopovereenkomst / Koopovereenkomst / Sales and Purchase Agreement (SPA)
  • Aandeelhoudersovereenkomst en bestuursbesluiten

Belangrijk bij bedrijfsovernames: Het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht.

De ondernemingsrecht advocaten van Bernhaege Advocaten in Veghel en Oss doorgronden uw situatie optimaal doordat zij zelf ook ondernemers zijn. Naast bedrijfsovernames ondersteunen onze ondernemingsrecht advocaten bij veel voorkomende ondernemingsrechtvraagstukken. Hierbij moet u denken aan bestuurdersaansprakelijkheid, faillissementen en situaties gerelateerd aan het arbeidsrecht. Voor arbeidsrecht hebben wij vanzelfsprekend een gespecialiseerde advocaat in huis.

Onze klanten vertellen waarom ze onze advocaat bedrijfsovername inschakelen, niet wij.

Hoe weet u of u de juiste inhoudelijk specialist op het gebied van fusies en bedrijfsovernames inschakelt? Natuurlijk kunnen wij op deze pagina een verdere uiteenzetting geven van ondernemingsrecht en verdere expertises. Wij geven er echter de voorkeur aan een aantal van onze cliënten en samenwerkingspartners voor ons te laten spreken. Op onze referentiepagina treft u verschillende referenties aan.

Dit zegt Ronald Kerkhof van Nokavision over de bedrijfsovername door Canon Nederland N.V.: “De bedrijfsovername advocaat Annelies Jansen van Bernhaege Advocaten en haarteam hebben zich tijdens de overname op een professionele en doortastende wijze opgesteld, waardoor zij voor beide partijen van toegevoegde waarde zijn geweest”.

Hoe verloopt het overnameproces?.

Het proces van een overname kent verschillende stappen. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar vragen over heeft. Onze bedrijfsovername advocaat informeert u graag vrijblijvend in een persoonlijk gesprek wat zij voor u kunnen betekenen.

Brookz: Bedrijfsovername specialisten.

Ons kantoor is uiteraard ook te vinden op het bedrijfsovername specialisten platform v Brookz.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Overige juridische expertises van ons advocatenkantoor.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Incasso.

Het innen van geld of openstaande vorderingen van een schuldenaar, ook wel wanbetaler genoemd.

Burgerlijk procesrecht.

Het geheel van rechtsregels dat bepaalt hoe een procedure bij de civiele rechter moet verlopen.