Over ons kantoor.

Wij zijn Bernhaege Advocaten. Ons kantoor met een toegewijd team van advocaten en medewerkers staat al meer dan 30 jaar voor u klaar op het gebied van uiteenlopende juridische vraagstukken.

Bij een zakelijk geschil of een juridisch conflict in de privésfeer zoekt u een ervaren juridisch specialist die u begrijpt en hart heeft voor uw zaak. Wij werken voor cliënten in de regio Veghel, Oss, Uden, Eindhoven, Den Bosch, maar ook (inter)nationaal.

Het merendeel van onze advocaten heeft meer dan 20 jaar praktijk- en proceservaring. Op hun persoonlijke pagina’s komt u meer over hen te weten.

U staat centraal bij Bernhaege Advocaten. Dit vertaalt zich in optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden voor onze nationale en internationale cliënten. U kiest de manier waarop u het liefst met ons kantoor communiceert.

Het maakt ons niet uit of dit via de telefoon, e-mail, sms, Skype, FaceTime, WhatsApp of een ander communicatiemiddel gebeurt.

Uit ervaring blijkt dat ook persoonlijk contact belangrijk blijft en daarom bent u van harte welkom op ons kantoor in Veghel en ons kantoor in Oss.

Tarieven

Gratis intakegesprek

Vestigingen

Maatschappelijk ondernemen.

Ons team zet zich dagelijks in voor de maatschappij. Dit doen wij o.a. door vier belangrijke (lokale) initiatieven te sponsoren en te ondersteunen. Lees hieronder verder over wat we doen.

Gezondheid

Wij zijn sponsor van de 5 km Krollenloop.

Duurzaamheid

Groenbezorgen verzorgt CO²-neutraal onze post.

Taal

Wij helpen laaggeletterdheid te verminderen.

Rechtswinkel Meierijstad

Wij zijn sponsor van de Rechtswinkel Meierijstad voor gratis rechtshulp.

Wetswinkel Uden

Wij zijn sponsor van de Wetswinkel Uden voor gratis rechtshulp.

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto marissa reedijk
  • jacqueline lauwen advocaat
  • cynthia timmer-gijsbers
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto mr. Joan Snikkenburg-den Haan

Wij gaan u helpen.

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Vestiging kantoor Veghel.

Ruim 25 jaar was Bernhaege Advocaten in de pastorie in Mariaheide gevestigd, maar in juni 2020 verhuisden wij naar een andere locatie. Wederom houden wij in een mooi, historisch pand met karakter kantoor: het Broederhuis te Veghel. We vertellen u graag meer over de geschiedenis van het pand.

Historie.

Aan de oorsprong van het Broederhuis is nog een stuk mysterie verbonden. Volgens de gevelankers stamt het pand uit 1821, maar er zijn er nog oudere elementen ontdekt.

broederhuis veghelbroederhuis veghel

Restauratie.

Een pand met een rijke historie dat dateert uit eind 1700. Aan de verhuizing ging echter nog een interne restauratie vooraf welke verzorgd werd onder leiding van Van Leiden Interieur.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.