Over ons.

Wij zijn Bernhaege Advocaten. Ons toegewijde team van advocaten en medewerkers staat al meer dan 25 jaar voor u klaar op het gebied van uiteenlopende juridische vraagstukken.

Bij een zakelijk geschil of een juridisch conflict in de privésfeer zoekt u een ervaren juridisch specialist die u begrijpt en hart heeft voor uw zaak. Wij werken voor cliënten in de regio Veghel, Oss, Uden, Eindhoven, Den Bosch, maar ook (inter)nationaal. Het merendeel van onze advocaten heeft meer dan 15 jaar praktijk- en proceservaring. Op hun persoonlijke pagina’s komt u meer over hen te weten.

U staat centraal bij Bernhaege Advocaten. Dit vertaalt zich in optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden voor onze nationale en internationale cliënten. U kiest de manier waarop u het liefst met ons communiceert. Het maakt ons niet uit of dit via de telefoon, e-mail, sms, Skype, FaceTime, WhatsApp of een ander communicatiemiddel gebeurt. Uit ervaring blijkt dat ook persoonlijk contact belangrijk blijft en daarom bent u van harte welkom op ons kantoor in Veghel en ons kantoor in Oss.

Tarieven

Meer info

Gratis intakegesprek

Maak een afspraak

Vestigingen

Veghel & Oss

Maatschappelijk doel

Laaggeletterdheid

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto jacqueline lauwen
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto cynthia gijsbers
  • profielfoto ilse van oosterhout
  • profielfoto muriel van den hazenkamp

Wij gaan u helpen

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Vestiging Veghel.

Ruim 25 jaar was Bernhaege Advocaten in de pastorie in Mariaheide gevestigd, maar in juni 2020 verhuisden wij naar een andere locatie. Wederom houden wij in een mooi, historisch pand met karakter kantoor: het Broederhuis te Veghel. We vertellen u graag meer over de geschiedenis van het pand.

Historie

Aan de oorsprong van het Broederhuis is nog een stuk mysterie verbonden. Volgens de gevelankers stamt het pand uit 1821, maar er zijn er nog oudere elementen ontdekt.

Meer info

Restauratie

Een pand met een rijke historie dat dateert uit eind 1700. Aan de verhuizing ging echter nog een interne restauratie vooraf welke verzorgd werd onder leiding van Van Leiden Interieur.

Meer info

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.