Waarom Bernhaege Advocaten werkt met Groenbezorgen? Als advocatenkantoor hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van onze impact op het milieu. Door de aard van ons werk hebben we nog veel te maken met documenten en bewijsstukken op papier. Dit zorgt ook voor het regelmatig ontvangen en versturen van brieven, pakketten en andere poststukken. Om dit op een duurzame manier te kunnen doen werken we met fietskoeriersdienst Groenbezorgen.

undefined

Wat is Groenbezorgen?

Groenbezorgen is een duurzame koeriersdienst voor post en pakketten met locaties in Veghel, Oss en Uden. De dienst, geleid door tweelingbroers Ruud en Thijs Alofs, werkt voornamelijk met fietskoeriers. Het bedrijf streeft naar een beter milieu en een prettiger straatbeeld. Met haar werkzaamheden kan Groenbezorgen jaarlijks zo’n 100.000 autostops voorkomen.

In de regio werkt de dienst met haar eigen koeriers. Om ook bezorging in de rest van Nederland en internationaal zo duurzaam mogelijk te maken, wordt er samengewerkt met andere duurzame koeriersdiensten. Zo wordt er bij ieder poststuk rekening gehouden met het beperken van de CO2-uitstoot.

Waarom werken wij met Groenbezorgen?

Door gebruik te maken van deze service kunnen wij als kantoor onze ecologische voetafdruk verkleinen. Dit past bij onze visie om als advocatenkantoor maatschappelijk verantwoord te ondernemen, ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld en met lokale ondernemers te werken.

Groenbezorgen is niet alleen duurzaam, maar ook zeer betrouwbaar. De koeriers zijn snel en efficiënt en zorgen ervoor dat onze pakketten en documenten op tijd en veilig worden bezorgd bij de ontvangers. Dit draagt bij aan de hoge kwaliteit van dienstverlening die wij onze cliënten bieden.

Door samen te werken met een duurzame fietskoerierdienst laten wij zien dat wij ons inzetten voor het verminderen van onze impact op het milieu en het bevorderen van duurzame oplossingen. Ook is het fijn om een bijdrage te leveren aan het verminderen van de verkeersdrukte in Veghel en Oss.

We zijn dan ook trots op de samenwerking met Groenbezorgen en hopen dat meer bedrijven ons voorbeeld zullen volgen om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Als advocatenkantoor zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid en zullen wij blijven streven naar duurzame oplossingen binnen onze dienstverlening.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar duurzaamheid in de gemeente Meierijstad? Lees dan meer op de website duurzaam ondernemen.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.