Reviews

Lees de reviews van onze cliënten.

Zij vertellen wat u van ons advocatenkantoor mag verwachten.

team bernhaege advocaten vestiging veghel
Reviews2023-01-24T09:40:52+01:00

Zakelijke reviews.

 • Sibo Fluidra Logo

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

 • vast goed / vast & goed logo

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

 • LA Architecten Ingenieurs logo

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

 • crown uitzendgroep logo

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

 • koziol gmbh logo

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

 • selected brewing ingredients logo

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

 • Elsman international consultants logo

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”

 • Hanenberg logo

"Op zich hebben we het liefst zo weinig mogelijk te maken met advocaten, maar in deze tijd ontkom je er niet aan, om je zaken juridisch goed op orde te hebben."

 • padifood logo

"Padifood Services B.V. "Ondernemen is een mooi vak: nieuwe uitdagingen aangaan en kansen grijpen waar die zich voordoen, maken het bestaan als ondernemer spannend en afwisselend. Maar soms kan het tegenzitten."

 • bremat logo

"Vanaf de eerste kennismaking viel ons direct op dat Annelies beschikt over het vermogen om zich in te leven in de situatie van haar klant. Zij kan in duidelijke taal de materie uitleggen en begrijpbaar maken."

 • NOKAVISON logo

“Het team van Bernhaege Advocaten heeft zich tijdens de overname op een professionele en doortastende wijze opgesteld."

 • Slender Studio Oss logo

"Het advies van Jaqueline was zo duidelijk en van alle mogelijke kanten belicht, dat we dankzij haar de voor alle partijen goede beslissing hebben kunnen nemen.”

 • Impulsgroep maas en waal logo

“Jacqueline maakt deel uit van een groep ondernemende mensen die zich buigen over vraagstukken van anderen. Door de wijze waarop zij bijdraagt aan deze groep kan ik zeggen dat zij zeer begaan is met andere mensen."

 • sabo boxtel logo

“Voor de juridische ondersteuning en afwikkeling van twee overnames van bedrijfsonderdelen hebben wij Bernhaege Advocaten ingeschakeld. Tijdens dit proces zijn wij door Annelies Jansen en Muriel van den Hazenkamp."

 • Bek logo

“Ons bedrijf kenmerkt zich door heldere communicatie en ontzorging van de klant. Graag werken wij met partijen die dat ook belangrijk vinden. Bernhaege Advocaten is zo’n partij."

 • complemento logo

“mr. Muriel van den Hazenkamp heeft ons prima geholpen met het vormgeven van een samenwerkingsovereenkomst tussen drie ‘een-vrouws-zaken’."

 • moodzz logo

“Al enige jaren schakelen wij Muriel van den Hazenkamp in voor specifiek juridisch advies op het gebied van merkenrecht vanwege haar uitstekende kennis."

 • zilverwerf b.v logo

"Voor goede juridische dienstverlening hoef je niet naar een groot advocatenkantoor. Als wij juridische ondersteuning nodig hebben dan kiezen wij voor Bernhaege Advocaten."

 • toperators logo

"Bij de opstart van een nieuw internet product (Toperators.com) sprak het voor zich dat zij ons zou helpen en dat heeft ze met veel toewijding gedaan...

 • addapt logo

“Bernhaege Advocaten heeft ons op een uitstekende en zeer professionele manier door de perikelen rond de uitkoop van één der aandeelhouders begeleid..."

 • gaffert logo

"Degenen die overleven zijn niet degenen die het sterkst of het slimst zijn, maar juist degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving..."

 • kanoha b.v logo

"Sinds jaar en dag is Bernhaege Advocaten het advocatenkantoor waar wij voor al onze juridische zaken komen..."

 • adagium bedrijfsoverdrachten logo

"In de afgelopen jaren hebben wij veel met Bernhaege Advocaten gewerkt. Op regelmatige basis maken wij gebruik van de diensten van Bernhaege Advocaten als specialisten op het gebied van ondernemingsrecht..."

 • flexibility logo

"De dienstverlening van Bernhaege Advocaten laat zich het beste omschrijven als duidelijk en helder. De advocaten zijn alert, realistisch en gedreven..."

 • via engel logo

“Al vele jaren staat mr. Annelies Jansen ons bij, in voor ons belangrijke juridische kwesties. Dat doet zij met veel deskundigheid, daadkracht en flair."

 • mayed b.v logo

"Toen wij op zoek waren naar een advocaat zijn wij door een persoonlijke relatie gewezen op Bernhaege Advocaten. Tot op de dag van vandaag zijn wij deze relatie dankbaar voor deze aanbeveling..."

 • administratiekantoor buijssen adviesgroep logo

"Wij hebben ervaring opgedaan met Annelies Jansen. Zij is scherp en alert, ze heeft humor en legt de vinger op de zere plek..."

 • ksp metaal logo

“Jacqueline heeft voor mij, als advocate, in een korte periode het beoogde resultaat behaald. Haar persoonlijke begeleiding, tijdens dit 'traject', heb ik als zeer prettig ervaren.”

Particuliere reviews.

"Bedankt Jacqueline Lauwen voor de professionele ondersteuning in een arbeidsconflict." - De heer B. Kersten

"Scherp aan de wind voor mijn belangen en daarnaast echt oprecht persoonlijk en betrokken." - De heer J. Smaal

"Dankzij de snelle ondersteuning van mr. Lauwen heb ik binnen een week mijn situatie kunnen oplossen." - De heer R. Thonissen

"Vanaf het eerste telefoontje tot aan het laatste contact heel tevreden over de professionaliteit van het team." - De heer E. Beks

"Zij heeft ons naar een zeer goed resultaat geleid. Heel erg vriendelijk en meedenkend." - De heer L. van der Leest

“Goede service en reactie; kortom professionele service!” - De heer P. Groenendaal.

"De zaak was binnen no-time tot volle tevredenheid voor ons afgehandeld!" - Mevrouw M. de Blank

"Erg netjes en snel geholpen, vakbekwaam personeel, wat effectief werkt!" - De heer G. van Pelt

"Leuke en aardige advocaat. Alles was goed geregeld." - Mevrouw G. Kanters

"Ik ben erg fijn geholpen." - De heer P. Schreurs

"Ik ben snel en goed geholpen." - Mevrouw S. Buijten

"Wij zijn zeer goed begeleid en geadviseerd door Jacqueline Lauwen." - Mevrouw M. Karakus

"Wij zijn op zeer efficiënte en succesvolle wijze te woord gestaan." - De heer H. Lubberts

"We zijn zeer tevreden over de snelle en accurate afhandeling door Cynthia Gijsbers." - Mevrouw F. van de Laar

"Goed geholpen, uitstekende service." - De heer P. Rikken

"Ik voelde persoonlijke aandacht en ik werd ook daadwerkelijk gehoord." - Mevrouw J. van Aarle

"De dienstverlening van mr. Muriel van den Hazenkamp was zeer voortvarend en het contact zeer prettig." - De heer J. van der Kwartel

"Voor juridische hulp bij overnames kan ik Annelies van Bernhaege Advocaten iedereen aanbevelen." - De heer R. Vos

"De menselijkheid en vriendelijkheid van Annelies Jansen en Cynthia Gijsbers gaf ons het vertrouwen wat we zochten." - Mevrouw S. Lindenbergh

"Dit was juridische hulp zoals iedereen geholpen zou willen worden." - De heer A. van Dijk