In veel bedrijven is er sprake van fusies en reorganisaties, zeker in tijden van recessie. Aan u als ondernemingsraad dient dan een adviesaanvraag worden voorgelegd (artikel 25 Wet op de Ondernemingsraden, ook wel WOR). Als het goed is, wordt u hiermee niet verrast, maar zijn er in het kader van de informatievoorziening hier al mededelingen over gedaan. Hebt u als Ondernemingsraad hulp nodig voor het opstellen van een advies? Bel ons! Wij hebben zowel ervaring in het bijstaan van bestuurders bij het opstellen van de adviesaanvraag als het bijstaan van Ondernemingsraden, waardoor wij in staat zijn beide kanten goed te kunnen doorzien (zoals de salamitactiek!). De kosten worden door de bestuurder vergoed (ex artikel 16 WOR).

Neem direct contact op.

We reageren altijd binnen 24 uur met persoonlijk en deskundig advies.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Veghel, Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad, Uden, Schijndel, Erp, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Meer expertises van ons kantoor.

Meer expertises van ons kantoor.

Mediation.

Het proces waarin twee partijen met een mediator gezamenlijk tot een oplossing komen van een geschil.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Echtscheidingsrecht.

De regels die bepalen hoe een echtscheidingsprocedure moet verlopen en aan welke eisen hierbij moet worden voldaan.