Een goed beoordelingssysteem bestaat uit een aantal elementen: heldere taak/functieomschrijvingen en procedures, een gespreksleidraad of beoordelingsformulieren, een steeds terugkerende beoordelingstermijn of periode waarin werknemers beoordeeld worden, verslaglegging door de leidinggevende waarbij de werknemers tekenen voor akkoord, een beroepsprocedure. Beoordelen kan op verschillende manieren: prestatiebeoordeling, vrije rapportage, vergelijking, competenties, waarderingsschalen. De OR heeft volgens de WOR instemmingsrecht bij het wijzigen of invoeren van een beoordelingssysteem. Is het beoordelingssysteem inhoudelijk in de CAO geregeld, dan vervalt het instemmingsrecht van de OR. Via artikel 28 WOR blijft voor de OR de bewakende rol over.

Hebt u hierover een vraag? Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag.

Neem direct contact op.

We reageren altijd binnen 24 uur met persoonlijk en deskundig advies.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Veghel, Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad, Uden, Schijndel, Erp, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Meer expertises van ons kantoor.

Meer expertises van ons kantoor.

Mediation.

Het proces waarin twee partijen met een mediator gezamenlijk tot een oplossing komen van een geschil.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Echtscheidingsrecht.

De regels die bepalen hoe een echtscheidingsprocedure moet verlopen en aan welke eisen hierbij moet worden voldaan.