Wat is de rol van de ondernemingsraad bij aanpassen van beloningsregelingen? lees direct verder of contact direct onze ambtenarenrecht advocaat.

Artikel 27 van de Wet op de ondernemingsraden (WOR) geeft de ondernemingsraad instemmingsrecht op het instellen, wijzigen of intrekken van een beloningssysteem. Daarbij gaat het niet om de hoogte van de beloning, maar om de beloningssystematiek. In de praktijk blijkt dat nogal eens voor problemen te zorgen.

Beloningsregelingen.

Indien sprake is van beloningsregelingen die betrekking heeft op een relatief kleine groep werknemers die geen min of meer omlijnde groep vormen, wordt de regeling niet aangemerkt als een besluit in de zin van artikel 27 van de WOR. Twijfelt u als OR of een regeling dient te worden voorgelegd? Vraag advies!

Neem direct contact op.

Heeft u w ragen over een beloningsregelingen? We reageren altijd binnen 24 uur met persoonlijk en deskundig advies.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Overige juridische expertises van ons advocatenkantoor.

Mediation.

Het proces waarin twee partijen met een mediator gezamenlijk tot een oplossing komen van een geschil.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Echtscheidingsrecht.

De regels die bepalen hoe een echtscheidingsprocedure moet verlopen en aan welke eisen hierbij moet worden voldaan.