het team van bernhaege advocaten komt aan het woord in bedrijvig veghel

“Hét adres voor professioneel juridisch advies”

Al ruim twintig jaar staat Bernhaege Advocaten midden tussen de mensen. Ondernemers en particulieren weten het advocatenkantoor goed te vinden. Logisch ook, Bernhaege Advocaten is immers een juridische dienstverlener met specialisten in nagenoeg alle juridische disciplines. Maar bovenal zijn de advocaten van Bernhaege Advocaten sterk in luisteren. In het ontdekken wat de cliënt écht nodig heeft.

“Bernhaege Advocaten ontwikkelt zich steeds verder tot een juridisch huis waar ondernemers en particulieren met al hun juridische vragen terecht kunnen”, vertelt Annelies Jansen, advocaat en eigenaar van het kantoor. “Cliënten komen vandaag de dag met andere vragen. Doordat ze zelf al (voor)kennis verzamelen op internet, benaderen ze ons vaak voor heel gericht advies.

Ik vind dat een goede zaak. Des te sneller kunnen wij onze expertise gericht inzetten.” Ervaring is er bij Bernhaege Advocaten meer dan voldoende. Ieder van de zes advocaten heeft minstens tien jaar relevante werkervaring en allemaal beantwoorden ze aan de kernbegrippen die het kantoor volgens haar cliënten typeren: professioneel, bereikbaar, betrouwbaar en persoonlijk.

"Als we op vakantie gaan, bereiden we ons goed voor. We lezen ons uitgebreid in en bekijken reviews. Maar bij de écht belangrijke momenten in ons leven vergeten we soms professioneel juridisch advies in te winnen. Terwijl het heel essentieel is om belangrijke gebeurtenissen juridisch goed te begeleiden."

Preventief handelen

Annelies merkt dat cliënten, zowel ondernemers als particulieren, soms moeite hebben om in te schatten wanneer juridische ondersteuning toegevoegde waarde heeft. “Als we op vakantie gaan, bereiden we ons goed voor. We lezen ons uitgebreid in en bekijken reviews. Maar bij de écht belangrijke momenten in ons leven vergeten we soms professioneel juridisch advies in te winnen. Terwijl het heel essentieel is om belangrijke gebeurtenissen juridisch goed te begeleiden. Door preventief te handelen kun je veel problemen in de toekomst voorkomen.”

Vraag het Bernhaege Advocaten

“Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat zij altijd digitaal of telefonisch contact met ons kunnen opnemen om vrijblijvend professioneel juridisch advies in te winnen. Het is zeker niet zo dat als iemand even belt om ruggespraak te houden, direct de meter gaat lopen. Bovendien vergoeden veel rechtsbijstandsverzekeraars grotendeels de werkzaamheden van een advocaat en heeft de verzekerde recht op vrije advocaatkeuze. Cliënten met een rechtsbijstandsverzekering kunnen dus altijd bij ons terecht.”

Onze ambitie

Bernhaege Advocaten bouwt aan een langetermijnrelatie met haar cliënten. “We bestaan nu ruim twintig jaar en we hopen onze cliënten na nóg eens twintig jaar nog steeds van dienst te zijn.” Op de website van Bernhaege Advocaten (www.bernhaege.nl) staan referenties van cliënten die vertellen hoe zij de dienstverlening en het kantoor ervaren. “Het is onze ambitie om hét advocatenkantoor van Noordoost Brabant te zijn voor professioneel juridisch advies. Of we dat zijn, zal ik zelf nooit zeggen. Ik hoop dat onze cliënten het zo ervaren. Met veel toewijding werkt ons team elke dag om de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen.”

Voor meer informatie neem direct contact met ons op via 0413 – 35 22 11

Bron: De Winter Media Groep – Bedrijvig Veghel

Ontvang onze nieuwsbrief.

Blijf ook op de hoogte.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag.

Plan direct een gratis intakegesprek.

Lees ook de spelregels.