fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Zilverwerf B.V.

Zilverwerf B.V.

Zilverwerf b.v. logo
Bezoek website

“Voor goede juridische dienstverlening hoef je niet naar een groot advocatenkantoor. Als wij juridische ondersteuning nodig hebben dan kiezen wij voor Bernhaege Advocaten, omdat zij professioneel en zeer betrouwbaar zijn. Zij zijn daarbij prettig in de omgang en hebben een flexibele werkhouding. De optimale bereikbaarheid ook buiten kantoortijden laat zien dat zij altijd voor hun cliënten klaarstaan en met hun cliënten meedenken. Samengevat zijn zij voor ons de juridische partner.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”