Review.

“Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd. Daarbij wordt er echt geluisterd naar de mening van de klant en is de opstelling positief kritisch. Zij zijn altijd bereikbaar en je kan van ze op aan.”

Maddy Goossens

Over Vast & Goed.

Vast & Goed is in verschillende segmenten van de vastgoedmarkt actief. De nadruk ligt daarbij op aankoop en ontwikkeling van zakelijk en recreatief onroerend goed.

Wij onderscheiden ons door de goede samenwerking met opdrachtgevers en partners. Een samenwerking die wat ons betreft loopt van het eerste initiatief tot en met exploitatie. Onze visie: “Succes is een teamsport en door samenwerking komt het “vast & zeker goed”

Een ander onderscheidend aspect is de snelheid van beslissen. Bij zowel nieuwe projecten als bij verhuurde beleggingsobjecten die worden aangeboden, zijn wij van Vast & Goed in staat om binnen korte tijd beslissingen te nemen. Vast & Goed is dan ook uw partner om discreet en snel zaken mee te doen. Onze deur staat letterlijk en figuurlijk open om u en uw ideeën warm te ontvangen.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.