Review.

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep werkt men zeer professioneel en hield men ons zeer goed op de hoogte van de stand van zaken. Een hele fijne partij om mee samen te werken.”

Mario Sigmans

Over SIBO Fluidra.

Sinds de oprichting in 1993 is SIBO uitgegroeid tot een gespecialiseerde distributeur van vijver-, zwembad-, zwemvijver-, beregeningsproducten en aansluitmaterialen. Met ons pakket ‘Professional Water Products’ bedienen we een brede kring van installateurs, detaillisten en webshops in meer dan 50 landen. Het complete assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 20.000 producten, die uit voorraad leverbaar zijn.

Sinds juli 2016 is SIBO onderdeel van de Fluidra Group, waardoor onze klanten naast AquaForte nu ook AstralPool en Zodiac producten rechtstreeks bij de producent inkopen. Als distributeur leveren we daarnaast bekende merken als Microbe-Lift, Kusuri, Sugar Valley, Hunter en RainBird.

Als eigentijdse onderneming besteden we veel aandacht aan innovatie en doorontwikkeling van bestaande producten. Door onze vernieuwingsdrang slagen wij er elk jaar in om u de nieuwste innovaties te presenteren op het gebied van filtertechniek en waterbehandeling. Deze vernieuwingsdrang in combinatie met de productiecapaciteit en productkennis van de Fluidra Group, zorgt ervoor dat wij het assortiment zo compleet en up-to-date mogelijk kunnen houden.

Het hoofdkantoor en distributiecentrum van SIBO Fluidra Netherlands B.V. is gevestigd in Veghel. Dagelijks staan er ruim 75 enthousiaste medewerkers klaar om u als klant van dienst te zijn en daar zijn we trots op. U bent bij ons op het juiste adres voor een goed advies, een snelle en adequate levering van de producten en een goede service.

Onze belofte.

Ervaring

Onze advocaten en mediators hebben allen jaren ervaring en voldoen aan de jaarlijkse bijscholing op hun expertises.

Deskundig

Bij ons advocatenkantoor is professionaliteit de norm en dit mag u altijd van ons verwachten.

Betrokken

Ons team van juridische deskundigen en ondersteuning heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

team bernhaege advocaten in bespreking

Onze expertises.

Wij kunnen u helpen met 19 rechtsgebieden.

Heeft u een juridisch conflict in de privésfeer of een zakelijk geschil, dan kan een van onze ervaren advocaten of mediators u hiermee helpen. Al onze advocaten zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze specialisten zijn bedreven in uiteenlopende rechtsgebieden wat betreft particuliere en zakelijke geschillen.

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto marissa reedijk
  • jacqueline lauwen advocaat
  • cynthia timmer-gijsbers
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto mr. Joan Snikkenburg-den Haan

Wij gaan u helpen.

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Daarom.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.