fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

SBI – Selected Brewing Ingredients

SBI – Selected Brewing Ingredients

SBI logo
Bezoek website

“Als wij met juridische kwesties van doen hebben verwachten wij van het advocatenkantoor waar wij zaken mee doen dat zij passen bij de kernwaarden en dynamiek van ons bedrijf. Daarnaast vinden wij een persoonlijke klik met de mensen waar wij mee werken belangrijk. Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor “no nonsense”, “recht door zee” en “to the point”. Dat oprechte betrokkenheid en meeleven samen kunnen gaan met een kritische, doelgerichte en daadkrachtige werkwijze bewijzen de advocaten van Bernhaege Advocaten. De informele manier van communiceren van het team van Bernhaege Advocaten maakt tevens dat wij graag werken met dit advocatenkantoor.”

Meer referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

Ga naar de bovenkant