fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

LA Architecten Ingenieurs

LA Architecten Ingenieurs

la architecten ingenieurs logo
Bezoek website

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat. Wij, mijn partner Hans van den Tillaart en ondergetekende, vinden er een zeer goed luisterend oor waarbij op een kordate, heldere en deskundige manier wordt meegedacht en gehandeld. Indien nodig/gewenst wordt er aanvullende externe expertise ingeschakeld. Ook dit wordt prima geregeld. Gewoon hartstikke goed en prettig.” – Noud Leenders

Meer referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

Ga naar de bovenkant