Review.

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat. Wij, mijn partner Hans van den Tillaart en ondergetekende, vinden er een zeer goed luisterend oor waarbij op een kordate, heldere en deskundige manier wordt meegedacht en gehandeld.

Indien nodig/gewenst wordt er aanvullende externe expertise ingeschakeld. Ook dit wordt prima geregeld. Gewoon hartstikke goed en prettig.”

Noud Leenders

Over LA Architecten Ingenieurs.

Een gebouw is een object in een ruimte. Waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, kunnen werken, tot rust kunnen komen. En een object wordt pas een gebouw als er een menselijke factor aan toegevoegd wordt. Door het karakter en beleving te geven, zonder te beseffen wat voor techniek en wat voor basis eronder ligt. Dat moet automatisch goed voelen, een intuïtie.

Een gebouw, ontworpen door LA Architecten Ingenieurs, voelt als een warme jas; op maat gesneden op een persoon of op de functie van het gebouw. Daarbij stopt LA Architecten Ingenieurs niet bij de vormgeving van de buitenkant. Ook het technisch, integraal ontwerp van installaties, akoestiek, licht en lucht wordt daar in meegenomen.

LA Architecten Ingenieurs werkt mét mensen vóór mensen om een bepaalde identiteit en karakter aan een bepaalde plek te geven, waarbij je elkaar blijft inspireren om tot de beste oplossing te komen.

Zo maken wij van niets, iets heel bijzonders!

Onze belofte.

Ervaring

Onze advocaten en mediators hebben allen jaren ervaring en voldoen aan de jaarlijkse bijscholing op hun expertises.

Deskundig

Bij ons advocatenkantoor is professionaliteit de norm en dit mag u altijd van ons verwachten.

Betrokken

Ons team van juridische deskundigen en ondersteuning heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

team bernhaege advocaten in bespreking

Onze expertises.

Wij kunnen u helpen met 19 rechtsgebieden.

Heeft u een juridisch conflict in de privésfeer of een zakelijk geschil, dan kan een van onze ervaren advocaten of mediators u hiermee helpen. Al onze advocaten zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze specialisten zijn bedreven in uiteenlopende rechtsgebieden wat betreft particuliere en zakelijke geschillen.

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto marissa reedijk
  • jacqueline lauwen advocaat
  • cynthia timmer-gijsbers
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto mr. Joan Snikkenburg-den Haan

Wij gaan u helpen.

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Daarom.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.