Review

“Koziol is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten. Drie kernbegrippen die de dienstverlening van Bernhaege Advocaten weergeven zijn gedreven, betrokken en betrouwbaar. Daarbij is de dossierkennis en het empatisch vermogen van Annelies en haar team kenmerkend en bepalend voor een succesvol resultaat. Als klant hebben wij door de inschakeling van Bernhaege Advocaten continu het gevoel grip te hebben op de situatie. De extreem goede bereikbaarheid alsmede de professionele maar altijd persoonlijke benadering draagt hieraan bij. Creativiteit en vakkennis zijn een gegeven.”

Over koziol » ideas for friends GmbH

Het merk koziol staat voor design met een zuiver geweten; het bedrijf produceert zijn goederen immers sinds 1927 uitsluitend in Duitsland – onder eerlijke en duurzame omstandigheden die zowel de mens als de planeet ten goede komen. Het biedt een one-stop-shop voor alles, van het eerste idee tot het verpakte product. Ontwerp, ontwikkeling, modelbouw, matrijzenbouw, verzending en marketing worden allemaal op één locatie afgehandeld, waardoor de transportbehoeften tot een minimum worden beperkt en de ecologische duurzaamheid wordt gemaximaliseerd.

En koziol gebruikt alleen de modernste technologieën om zijn baanbrekende producten te maken. Geen thermohardende kunststoffen. Geen BPA. Geen weekmakers. Al het productieafval van het bedrijf wordt gerecycled. Het is bijna onmogelijk om de toewijding van koziol aan natuurbehoud te evenaren.

Lees meer reviews

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Contact opnemen
+31 413 35 22 11
+31 412 76 02 27