fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

koziol ideas for friends GmbH

koziol ideas for friends GmbH

koziol logo
Bezoek website

“Koziol is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten. Drie kernbegrippen die de dienstverlening van Bernhaege Advocaten weergeven zijn gedreven, betrokken en betrouwbaar. Daarbij is de dossierkennis en het empatisch vermogen van Annelies en haar team kenmerkend en bepalend voor een succesvol resultaat. Als klant hebben wij door de inschakeling van Bernhaege Advocaten continu het gevoel grip te hebben op de situatie. De extreem goede bereikbaarheid alsmede de professionele maar altijd persoonlijke benadering draagt hieraan bij. Creativiteit en vakkennis zijn een gegeven.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”