Review.

“Om tot een reële oplossing te komen van een gevoelige financiële kwestie heb ik begin maart 2016 contact opgenomen met Bernhaege advocaten. Hierop heeft mr. Ilse van Oosterhout snel gereageerd om nader kennis te maken en met gerichte vragen ter verduidelijking. Daarna heeft ze de aanwezige stukken bestudeerd, de casus getoetst op haalbaarheid en helder geformuleerd wat de kansen en mogelijke resultaten waren.

In het hierop volgende proces van zorgvuldig formuleren en onderhandelen heeft mr. Ilse van Oosterhout mij bijgestaan met helder advies en expertise. Dit gebeurde op een heel prettige, persoonlijke maar ook professionele manier. Dit alles maakte het voor mij mogelijk om de goede keuzes te maken.

Het contact verliep voornamelijk via e-mail. Dit lijkt onpersoonlijk maar ik heb dit absoluut niet zo ervaren. De advisering en ondersteuning waren juist persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en efficiënt. Er was voor mij geen enkele belemmering om vragen te stellen, persoonlijke zaken hieromtrent voor te leggen, zaken te toetsen etc. De reacties en antwoorden kwamen steeds binnen een tot twee werkdagen, dit was erg prettig.
Uiteindelijk is de rechter in het geheel akkoord met mijn verzoek en de advisering hierin van mr. Ilse van Oosterhout.

Hopelijk is het niet nodig maar een volgende keer zou ik meteen mijn vertrouwen weer stellen in mr. Ilse van Oosterhout.”

“De advisering en ondersteuning waren persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en efficiënt.”

De heer A. Arts

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.