Review de heer A. Arts.

“Om tot een reële oplossing te komen van een gevoelige financiële kwestie heb ik contact opgenomen met Bernhaege advocaten. Hierop heeft mr. Ilse van Oosterhout snel gereageerd om nader kennis te maken en met gerichte vragen ter verduidelijking.

Daarna heeft ze de aanwezige stukken bestudeerd, de casus getoetst op haalbaarheid en helder geformuleerd wat de kansen en mogelijke resultaten waren.

In het hierop volgende proces van zorgvuldig formuleren en onderhandelen heeft mr. Ilse van Oosterhout mij bijgestaan met helder advies en expertise. Dit gebeurde op een heel prettige, persoonlijke maar ook professionele manier. Dit alles maakte het voor mij mogelijk om de goede keuzes te maken.

Het contact verliep voornamelijk via e-mail. Dit lijkt onpersoonlijk maar ik heb dit absoluut niet zo ervaren. De advisering en ondersteuning waren juist persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en efficiënt. Er was voor mij geen enkele belemmering om vragen te stellen, persoonlijke zaken hieromtrent voor te leggen, zaken te toetsen etc.

De reacties en antwoorden kwamen steeds binnen een tot twee werkdagen, dit was erg prettig. Uiteindelijk is de rechter in het geheel akkoord met mijn verzoek en de advisering hierin van mr. Ilse van Oosterhout. 

Hopelijk is het niet nodig maar een volgende keer zou ik meteen mijn vertrouwen weer stellen in mr. Ilse van Oosterhout. De advisering en ondersteuning waren persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en efficiënt.”

Onze belofte.

Ervaring

Onze advocaten en mediators hebben allen jaren ervaring en voldoen aan de jaarlijkse bijscholing op hun expertises.

Deskundig

Bij ons advocatenkantoor is professionaliteit de norm en dit mag u altijd van ons verwachten.

Betrokken

Ons team van juridische deskundigen en ondersteuning heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

team bernhaege advocaten in bespreking

Onze expertises.

Wij kunnen u helpen met 19 rechtsgebieden.

Heeft u een juridisch conflict in de privésfeer of een zakelijk geschil, dan kan een van onze ervaren advocaten of mediators u hiermee helpen. Al onze advocaten zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze specialisten zijn bedreven in uiteenlopende rechtsgebieden wat betreft particuliere en zakelijke geschillen.

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto marissa reedijk
  • jacqueline lauwen advocaat
  • cynthia timmer-gijsbers
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto mr. Joan Snikkenburg-den Haan

Wij gaan u helpen.

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Daarom.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.