Review.

“Ons bedrijf kenmerkt zich door heldere communicatie en ontzorging van de klant. Graag werken wij met partijen die dat ook belangrijk vinden. Bernhaege Advocaten is zo’n partij. De goede bereikbaarheid, professionaliteit en vakkennis kenmerken het team van Bernhaege Advocaten en in het bijzonder arbeidsrecht specialist mr. Jacqueline Lauwen. Bek maakt communicatie kan Bernhaege Advocaten aanbevelen voor juridische dienstverlening.”

Niels Bek

Over Bek.

Retailorganisaties en merken moeten scoren, elke dag. Snelheid, kostenbesparing en efficiency zijn beslissend. Bek helpt je daar graag bij. We zijn totaalontzorger op het gebied van communicatie op de winkelvloer, promotiemiddelen en drukwerk.

Onze belofte.

Ervaring

Onze advocaten en mediators hebben allen jaren ervaring en voldoen aan de jaarlijkse bijscholing op hun expertises.

Deskundig

Bij ons advocatenkantoor is professionaliteit de norm en dit mag u altijd van ons verwachten.

Betrokken

Ons team van juridische deskundigen en ondersteuning heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

team bernhaege advocaten in bespreking

Onze expertises.

Wij kunnen u helpen met 19 rechtsgebieden.

Heeft u een juridisch conflict in de privésfeer of een zakelijk geschil, dan kan een van onze ervaren advocaten of mediators u hiermee helpen. Al onze advocaten zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze specialisten zijn bedreven in uiteenlopende rechtsgebieden wat betreft particuliere en zakelijke geschillen.

Daarom.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.