fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

ADDAPT Chemicals B.V.

ADDAPT Chemicals B.V.

Addapt Chemicals B.V logo
Bezoek website

“Via Adagium Corporate Finance B.V. zijn wij in contact gekomen met Annelies Jansen – Bernhaege Advocaten. Annelies heeft ons op een uitstekende en zeer professionele manier door de perikelen rond de uitkoop van één der aandeelhouders begeleid en uiterst vakkundig en met de zeer benodigde humor het na-traject afgerond. Mede hierdoor zijn wij Annelies blijven inzetten bij andere kwesties zoals juridisch ondersteuning bij aankoop van grond. Waar nodig zullen wij de expertise van Annelies ook in de toekomst blijven inzetten.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”