Door het veranderende landschap van de juridische dienstverlening komt er steeds meer kijken bij de praktijkvoering van advocaten. Zaken die voorheen minder belangrijk waren en die geen directe invloed hadden op de kwaliteit van de dienstverlening worden steeds belangrijker. Deze veranderingen vragen om het continu aanpassen van de dienstverlening van een advocatenkantoor.

Strategisch marketing en business development

Bij Bernhaege Advocaten onderschrijven wij dat strategisch marketing en business development niet primair de expertises zijn van een advocaat. Advocaten zijn het liefst bezig met hun vak en hetgeen waar ook hun hart ligt. Het optimaal verlenen van juridische bijstand aan cliënten op rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn. Door de cliënt centraal te stellen en het combineren van de verschillende disciplines binnen ons team streven wij voortdurend naar verbetering van onze dienstverlening.

Passie

Mijn passie is online marketing en business development. Mijn interesse ligt bij traditionele markten waarin de toepassing van een gerichte andere aanpak leidt tot vooruitgang. De juridische dienstverlening is er daar één van. Zowel nationaal als internationaal heb ik in het vastgoed, financiële dienstverlening en consultancy/organisatieadvies ervaring opgedaan met juridische dienstverleners en advocaten. Uit deze ervaringen weet ik dat velen van hen vasthouden aan wat ze al kennen en al jaren doen. Enkele advocatenkantoren zijn vooruitstrevend en zullen in de toekomst het verschil (blijven) maken omdat zij echt luisteren naar hun cliënten en zich voortdurend aanpassen aan wat de cliënt en markt op dat moment vraagt.

Aangezien het bij Bernhaege Advocaten om de cliënt gaat, luisteren wij naar u. Als u vindt dat onze dienstverlening kan verbeteren, dan horen wij dat graag. Voornamelijk door uw input en terugkoppeling over onze dienstverlening kunnen wij blijven innoveren.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.