fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Van Beek B.V.

Van Beek B.V.

Van Beek b.v logo
Bezoek website

“Voor de juridische ondersteuning en afwikkeling van twee overnames van bedrijfsonderdelen hebben wij Bernhaege Advocaten ingeschakeld. Tijdens dit proces zijn wij door Annelies Jansen en Muriel van den Hazenkamp juridisch ontzorgd. Dit voelde zeer vertrouwd, ondanks dat alle contracten in het (juridisch) Engels waren opgesteld. Deze advocaten zijn gedreven, altijd bereikbaar, vakkundig en oplettend voor de klant. Hierdoor zijn wij op geen enkel moment voor onplezierige verrassingen komen te staan. Voor een (eventuele) volgende bedrijfsovername zullen wij zeker weer gebruik gaan maken van de juridische specialisten van dit Veghelse kantoor die bewijzen dat ook goede én betaalbare in bedrijfsovernames gespecialiseerde advocaten in Brabant werkzaam zijn!”

Meer referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

Ga naar de bovenkant