Review.

“Voor de juridische ondersteuning en afwikkeling van twee overnames van bedrijfsonderdelen hebben wij Bernhaege Advocaten ingeschakeld. Tijdens dit proces zijn wij door Annelies Jansen en Muriel van den Hazenkamp juridisch ontzorgd. Dit voelde zeer vertrouwd, ondanks dat alle contracten in het (juridisch) Engels waren opgesteld. Deze advocaten zijn gedreven, altijd bereikbaar, vakkundig en oplettend voor de klant. Hierdoor zijn wij op geen enkel moment voor onplezierige verrassingen komen te staan. Voor een (eventuele) volgende bedrijfsovername zullen wij zeker weer gebruik gaan maken van de juridische specialisten van dit Veghelse kantoor die bewijzen dat ook goede én betaalbare in bedrijfsovernames gespecialiseerde advocaten in Brabant werkzaam zijn!”

Over Sabo Boxtel BV.

Sabo Boxtel BV is in Nederland de grootste speler op het gebied van inductieharden en bewerken van metaal. Net als onze opdrachtgevers perfectionisten en dat vertaalt zich in producten van de hoogste kwaliteit. Tegen gunstige prijzen, want wij hebben een korte, eenvoudige supply chain.

U vindt in Sabo Boxtel BV een onderscheidende samenwerkingspartner. Zij denken met u mee en kijken kritisch naar de beste oplossing voor uw vraag. Een nieuw product ontwikkelen wij graag met u mee. Maar onze kwaliteit heeft meer facetten.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.