fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Mayed B.V.

Mayed B.V.

Mayed b.v. logo

“Toen wij op zoek waren naar een advocaat zijn wij door een persoonlijke relatie gewezen op Bernhaege Advocaten. Tot op de dag van vandaag zijn wij deze relatie dankbaar voor deze aanbeveling. Bij Bernhaege Advocaten, in het bijzonder in de persoon van Annelies Jansen, weet je je als cliënt verzekerd van een advocaat die haar mannetje staat. Zij is snel, accuraat, spontaan en altijd bereikbaar ook buiten kantooruren. Het belang van de cliënt staat voorop en dat is waar zij voor gaat op een manier waarop je als cliënt je telkens begrepen voelt. Het secretariaat is van het zelfde kaliber, hetgeen er in resulteert dat Bernhaege Advocaten voor ons het advocatenkantoor is waarmee wij willen werken.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”