Review.

Jacqueline Lauwen heeft voor mij, als advocate, in een korte periode het beoogde resultaat behaald. Haar persoonlijke begeleiding, tijdens dit ’traject’, heb ik als zeer prettig ervaren.”

Over KSP metaal.

KSP metaal is een in 2008 opgericht metaalbedrijf in Oss. Het bedrijf is opgericht door Theo Kuijpers, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de metaalbranche. Het bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met een gemiddelde ervaring van 20 jaar.

Locatie en capaciteit

KSP metaal is gevestigd in Oss. Het pand biedt voldoende ruimte om grote werkstukken te realiseren. Het bedrijf beschikt over drie nieuwe bovenloopkranen met een overspanning van 22 meter en een hijscapaciteit van 10 ton. Daarnaast zijn er zes zwenkkranen beschikbaar.

Bezetting

Het bedrijf telt momenteel 12 tot 14 medewerkers, variërend van meesterlassers tot stagiaires.

Projecten

KSP metaal is gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen, waaronder:

  • Constructie
  • Plaatwerk
  • Carrosseriebouw
  • Machinebouw

Het bedrijf werkt in diverse staalsoorten, aluminium en roestvrij staal.

KSP metaal staat voor duurzaam ondernemen en veilig werken. Deze motto’s zijn vanaf het begin van het bedrijf hoog in het vaandel geplaatst.

KSP metaal is een groeiend bedrijf met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan metaalbewerkingen en is gespecialiseerd in grote werkstukken.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.