fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Kanoha B.V.

Kanoha B.V.

Kanoha b.v. logo

“Sinds jaar en dag is Bernhaege Advocaten het advocatenkantoor waar wij voor al onze juridische zaken komen. Wij waarderen Bernhaege Advocaten vanwege hun snelle, betrouwbare, zorgvuldige en bovenal vakkundige dienstverlening op de rechtsgebieden die het kantoor in huis heeft. Daarbij komt dat zij op een plezierige en persoonlijke manier communiceren, waardoor je als klant begrepen voelt. Bij Bernhaege Advocaten krijg je waar voor je geld. Toen ons werd gevraagd om een referentie te schrijven wilden wij om die redenen hier graag aan meewerken.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”