fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Flexibility B.V.

Flexibility B.V.

Flexibility b.v. logo
Bezoek website

“De dienstverlening van Bernhaege Advocaten laat zich het beste omschrijven als duidelijk en helder. De advocaten zijn alert, realistisch en gedreven. In de zaken waarin mr. Annelies Jansen onze belangen heeft behartigd, hebben we vooraf een duidelijke inschatting gekregen van een eventueel mogelijk te behalen resultaat. Tijdens procedures word je goed op de hoogte gehouden en vindt er altijd een proactieve advisering plaats. Kortom een fijne en betrouwbare partner voor onze juridische aangelegenheden. Bijkomend: Annelies is een fantastische vrouw met wie we een ongelooflijke goede klik hebben.”

Meer referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

Ga naar de bovenkant