fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Bremat

Bremat

Bremat logo
Bezoek website

“Wij hebben advocaat Annelies Jansen van Bernhaege Advocaten ingeschakeld voor juridische bijstand in een complexe internationale bedrijfsovername. Vanaf de eerste kennismaking viel ons direct op dat Annelies beschikt over het vermogen om zich in te leven in de situatie van haar klant. Zij kan in duidelijke taal de materie uitleggen en begrijpbaar maken. Ze is serieus en heeft daarbij een gezonde dosis humor en onze belangen behartigt zoals wij dat wilden. Hierin adviseert ze kritisch en schat ze goed in wat nodig is, waarbij ze het eindresultaat niet uit het oog verliest. Haar goede bereikbaarheid en professionele houding heeft ons geholpen knopen doordacht door te hakken. Annelies en haar team kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”