Review.

“Wij hebben advocaat Annelies Jansen van Bernhaege Advocaten ingeschakeld voor juridische bijstand in een complexe internationale bedrijfsovername. Vanaf de eerste kennismaking viel ons direct op dat Annelies beschikt over het vermogen om zich in te leven in de situatie van haar klant. Zij kan in duidelijke taal de materie uitleggen en begrijpbaar maken. Ze is serieus en heeft daarbij een gezonde dosis humor en onze belangen behartigt zoals wij dat wilden. Hierin adviseert ze kritisch en schat ze goed in wat nodig is, waarbij ze het eindresultaat niet uit het oog verliest. Haar goede bereikbaarheid en professionele houding heeft ons geholpen knopen doordacht door te hakken. Annelies en haar team kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.”

Over Bremat.

Bremat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van volautomatische mobiele mortelinstallaties. Over de hele wereld worden dagelijks honderden Bremat-installaties gebruikt voor de productie van conventionele en zelfnivellerende dekvloeren.

Bremat levert ook klantspecifieke oplossingen voor het mengen en verpompen van een breed scala aan mortels zoals EPS isolatiemortel, schuimmortel en PUR materiaal. De mortelinstallaties van Bremat maken het werk comfortabeler, efficiënter en winstgevender.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.