fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Administratiekantoor Buijssen Adviesgroep

Administratiekantoor Buijssen Adviesgroep

Administratiekantoor Buijssen Adviesgroep logo

“Wij hebben ervaring opgedaan met Annelies Jansen. Zij is scherp en alert, ze heeft humor en legt de vinger op de zere plek. Cliënten geeft zij helder inzicht in het proces en zij verstaat de kunst om de cliënten correct te informeren in een gerechtelijke procedure. Uit de vele informatie in het dossier filtert zij de punten waar het omgaat. Zij heeft een uitstekende dossierkennis. In de rechtszaal dwingt zij als advocaat gezag en respect af.”

Meer referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

Ga naar de bovenkant