Kunt u bij ons terecht als u een rechtsbijstandverzekering heeft?

Ja, u kunt bij Bernhaege Advocaten terecht als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Uw rechtsbijstandverzekeraar kan u niet verplichten u te laten bijstaan door een advocaat of jurist van de rechtsbijstandverzekeraar zelf. Zodra u een procedure start bij de rechtbank heeft u recht op een vrije advocaatkeuze. U bepaalt zelf welke advocaat u in de procedure bij staat.

Het kan zelfs zo zijn dat u voor het starten van de procedure al recht heeft op een vrije advocaatkeuze. Hieraan kan uw rechtsbijstandverzekeraar echter voorwaarden verbinden. Deze kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden.

Second opinion.

Maakt u al gebruik van de diensten van uw rechtsbijstandverzekeraar? Ook dan kunt u bij Bernhaege Advocaten terecht voor de expertise van een van onze advocaten. U kunt een second opinion bij ons kantoor aanvragen in het geval u twijfelt aan de aanpak of zienswijze van uw rechtsbijstandverzekeraar. Hier heeft de verzekeraar een bijzondere regeling voor getroffen in uw polisvoorwaarden.

De kosten die u maakt door een externe second opinion zullen voor rekening komen van de rechtsbijstandverzekeraar. Houd hierbij scherp dat vooraf een kostenafspraak moet zijn gemaakt met de rechtsbijstandsverzekeraar.

Vrije advocaatkeuze.

Bent u het niet eens met uw rechtsbijstandverzekeraar of wilt u gebruik maken van uw vrije advocaatkeuze? Wij informeren u graag verder.

Heeft naast de vraag “Kunt u bij ons terecht als u een rechtsbijstandverzekering heeft?” u meer vragen? Bekijk dan de pagina veelgestelde vragen.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Stel uw vraag.

Plan direct een gratis intakegesprek.

Lees ook de spelregels.