Kan Bernhaege Advocaten een second opinion geven?

Ja, Bernhaege Advocaten kan u een second opinion geven. Of u nu door een advocatenkantoor wordt bijgestaan of door een rechtsbijstandsverzekering, dat maakt geen verschil. De redenen die tot de second opinion kunnen leiden, zijn uiteenlopend. U kunt denken aan het verkrijgen van zekerheid, een bevestiging van de haalbaarheid van een zaak of een verschil van inzicht met de huidige advocaat.

Er kunnen ook meer ernstige achterliggende redenen zijn, zoals het vermoeden dat beroepsfouten zijn gemaakt. Voordat u besluit over te stappen naar een andere advocaat of verdere stappen gaat ondernemen, is het goed om te weten waar u aan toe bent, door de second opinion!

Rechtsbijstandsverzekeraar?

Als u wordt bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar kunt u aanspraak maken op een speciale regeling voor een second opinion. De voorwaarden voor een second opinion door een advocaat naar keuze staan in de polisvoorwaarden. De kosten die u maakt door een externe second opinion zullen voor rekening komen van de rechtsbijstandverzekeraar. Houd hierbij scherp dat vooraf een kosten afspraak moet zijn gemaakt met de rechtsbijstandsverzekeraar.

Wenst u een second opinion?

Wij zijn u graag met onze juridische expertise van dienst.

Meer vragen?

Heeft u naast de vraag “Kan Bernhaege Advocaten een second opinion geven?” nog meer vragen? Bekijk dan de pagina veelgestelde vragen.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Stel uw vraag.

Plan direct een gratis intakegesprek.

Lees ook de spelregels.