Direct na mijn beroepsopleiding ben ik in de avonduren een financieel administratieve opleiding gestart. Ik heb deze afgerond en na enkele jaren werken op de financiële administratie heb ik de mogelijkheid gekregen ook personeelszaken onder mijn hoede te nemen. Een goede en praktische leerschool. Voor de theoretische kennis van personeelszaken heb ik de opleiding personeelsmanagement gevolgd. Werkervaring op beide gebieden heb ik bij verschillende bedrijven en accountantskantoren in Nederland en Duitsland opgedaan.

Toen ik de mogelijkheid kreeg bij Bernhaege Advocaten te gaan werken, heb ik deze kans met beide handen aangenomen. Een ondersteunende functie in een mooie organisatie waar ik me direct welkom voelde. Sinds januari 2020 ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en ik streef ernaar de cliënten en advocaten van kantoor zo veel mogelijk te ondersteunen en ontzorgen.

In korte tijd heb ik ondervonden dat Bernhaege een kantoor met een hart is. Samenwerking en teamverband zijn belangrijk, maar vooral het sociale aspect staat hoog in het vaandel. De mens, zowel cliënt als medewerker, staat altijd in het middelpunt. En ik ben dan ook blij deel uit te mogen maken van dit geweldige team.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.