Contactgegevens.

Aangesloten bij.

logo nederlandse orde van advocaten
logo de beroepsvereniging voor professionals in mediation
logo vereniging van collaborative professionals
logo nederlandse vereniging familie- en erfrecht advocaten schedingsmediators

Geregistreerde rechtsgebieden.

Ilse heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht ieder kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mijn voorkeur voor het familierecht is in de loop der jaren ontstaan. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de advocatuur. In de eerste jaren bestond mijn praktijk uit het bijstaan van particulieren en ondernemers op het gebied van ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en familierechtzaken. Op een gegeven moment ben ik mij meer gaan richten op het personen- en familierecht.

In 2009 heb ik de specialisatieopleiding van de Nederlandse Mediatorsvereniging  (NMv voorheen het NMI) met succes afgerond. Vanuit mijn ambitie me nog verder te specialiseren heb ik in 2016 een postdoctorale specialisatieopleiding familierecht bij de Vereniging voor Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) cum laude afgerond. Daarnaast heb ik in 2017 de opleiding tot vFAS-scheidingsmediator succesvol voltooid.

Tevens doceer ik privaatrecht aan makelaars-taxateurs in opleiding.

Juridische expertise.

Inmiddels houd ik mij al enkele jaren als advocaat en mediator/bemiddelaar uitsluitend bezig met het personen- en familierecht waaronder:

  • Echtscheidingen op eenzijdig of gemeenschappelijk verzoek
  • Boedelscheidingen
  • Afwikkelen van huwelijksvoorwaarden en samenlevingscontracten
  • Verdeling van de huwelijksgemeenschap
  • Omgangskwesties
  • Alimentatiezaken

Maatwerkoplossingen.

Bij een echtscheiding of verbreking samenleving zijn naast de juridische aspecten ook de niet-juridische aspecten van belang. Op een professionele en betrokken wijze zal ik samen met u kijken naar wat er in uw situatie nodig is. Waarbij mogelijk ook eventuele inschakeling van andere disciplines zoals bijvoorbeeld accountants en/of (kinder-)psychologen besproken zal worden. Met als doel te komen tot een voor u passende oplossing, waarbij u zowel in een bemiddeling als ook in de gang naar de rechter op mij kunt rekenen. Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid ben ik bekend met de vele aspecten van een scheidingsproces. Binnen het familierecht sta ik naast particulieren ook ondernemers als advocaat bij.

Bij de echtscheiding van een ondernemer komt meer kijken dan alleen de ontbinding van het huwelijk. Als dochter van een ondernemer en vanuit jarenlange ervaring beschik ik over de juiste expertise voor deze vaak complexe zaken. Na mijn afstuderen in 1998 ben ik onder andere een aantal jaren werkzaam geweest voor een middelgrote advocatenkantoor, Bogaerts & Groenen Advocaten. Voor al uw vragen op het gebied van personen- en familierecht en mediation kunt u bij mij terecht.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.