Sinds maart 2023 maak ik met veel plezier en enthousiasme deel uit van het team van Bernhaege Advocaten in de rol van juridisch medewerker en office manager. Deze afwisselende functie, waarin ik het team ondersteuning bied in de breedste zin van het woord, past perfect bij mij.

In de afgelopen 19 jaar ben ik voor diverse advocatenkantoren in Den Bosch werkzaam geweest. Startend als secretarieel en juridisch ondersteunend medewerker heb ik in de jaren daarop ervaring opgedaan in diverse aspecten van het werk op een advocatenkantoor in de functie van office manager en incassomedewerker. Ik verleende procesondersteuning aan diverse advocaten- en deurwaarderskantoren, heb opgetreden als ondersteunend en als zelfstandig werkend jurist en alles daar tussenin.

Bij Bernhaege Advocaten zet ik mij dagelijks in om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat onze advocaten zich volledig op de belangen van de cliënten kunnen richten. Als eerste aanspreekpunt voor o.a. onze cliënten informeer ik hen correct en helder, zodat zij weten waar zij aan toe zijn en zich begrepen voelen.

Het contact met de juridische wereld is voor cliënten namelijk vaak geen dagelijkse kost is. Ook inhoudelijke ondersteuning van de advocaten behoort tot mijn takenpakket door voorbereidende werkzaamheden te verrichten, zoals juridisch onderzoek.

Het belang van goede serviceverlening staat voor mij voorop en mijn doel is de kenmerkende korte lijnen en no-nonsense benadering van Bernhaege Advocaten te blijven bewaken.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.