Maak kennis met Martin van Beek.

Sinds maart 2023 maakt Martin van Beek met veel plezier en enthousiasme deel uit van het team van Bernhaege Advocaten in de rol van juridisch medewerker en office manager. Deze afwisselende functie, waarin hij het team ondersteuning biedt in de breedste zin van het woord, past perfect bij hem.

Ervaring in de juridische dienstverlening.

In de afgelopen 19 jaar is Martin van Beek voor diverse advocatenkantoren in Den Bosch werkzaam geweest. Startend als secretarieel en juridisch ondersteunend medewerker heeft hij in de jaren daarop ervaring opgedaan in diverse aspecten van het werk op een advocatenkantoor in de functie van office manager en incassomedewerker. Hij verleende procesondersteuning aan diverse advocaten- en deurwaarderskantoren, heeft opgetreden als ondersteunend en als zelfstandig werkend jurist en alles daar tussenin.

Dagelijkse inzet voor soepele processen.

Bij Bernhaege Advocaten zet Martin van Beek zich dagelijks in om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat de advocaten zich volledig op de belangen van de cliënten kunnen richten. Als eerste aanspreekpunt voor o.a. de cliënten informeert hij hen correct en helder, zodat zij weten waar zij aan toe zijn en zich begrepen voelen.

Inhoudelijke ondersteuning van advocaten.

Het contact met de juridische wereld is voor cliënten namelijk vaak geen dagelijkse kost is. Ook inhoudelijke ondersteuning van de advocaten behoort tot zijn takenpakket door voorbereidende werkzaamheden te verrichten, zoals juridisch onderzoek.

Belang van goede serviceverlening.

Het belang van goede serviceverlening staat voor Martin van Beek voorop en zijn doel is de kenmerkende korte lijnen en no-nonsense benadering van Bernhaege Advocaten te blijven bewaken.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.