Foto van meisje op schommel in Mariaheide

Bent u al bekend met Sing Swing Mariaheide? Dit is een muziekevenement dat elke drie jaar georganiseerd wordt in Mariaheide door een groep enthousiaste muziekliefhebbers. Bernhaege Advocaten is trotse sponsor van Sing Swing Mariaheide en wij hebben dan ook zeker zin in de derde editie die dit jaar zal plaatsvinden. Op deze pagina zullen we iets meer vertellen over het evenement.

Hoe is Sing Swing Mariaheide ontstaan?

De derde editie van Sing Swing Mariaheide vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober. De locatie is gemeenschapshuis d’n Brak welke omgevormd wordt tot een muziektheater. Daarnaast wordt ook de sporthal ernaast tijdelijk omgebouwd tot een concertzaal.

Het idee voor Sing Swing Mariaheide ontstond in 2006 tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van Mariaheide. Er bleken zoveel plaatselijke muziekliefhebbers met talent voor optreden te zijn dat er besloten werd om een terugkerend muziekfestijn te organiseren. In 2013 werd dan ook de eerste editie gevierd.

Wat staat er op het programma?

Met een dergelijk muzikaal dorp kunt u een zeer divers programma verwachten. Er treden solo artiesten, zanggroepen en bands op en u kunt allerlei verschillende muziekgenres verwachten; van rock tot jazz, pop en klassiek en van de jaren ‘80 tot huidige hits. Zo treedt soliste Maud Verstraten op met haar viool, de band Kittwhistle speelt rock-versies van bekende pop- en discoliedjes en zanggroep Sisters of Swing houdt het nummer waarmee zij optreden nog even geheim. Solisten kunnen ook in combinatie met het plaatselijke orkest, de Krikkelblaozers, optreden. Daarnaast zijn er nog vele andere optredens die het aanraden zeer waard zijn, zoals o.a.:

  • Zanggroep Spirit
  • Het Combo
  • Zanger en gitarist Jerrie Immers
  • Artieste Ellen Schepens

Heeft u uw kaartje voor Sing Swing Mariaheide al gekocht?

Afgelopen vrijdag 6 september zijn de kaartjes in de verkoop gegaan en er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar! Wees er wel snel bij en stuur een e-mail naar penningmeester@singswingmariaheide.nl om ze te bestellen. Elk kaartje kost €12,50 en hierbij krijgt u dan een gratis kop koffie of thee. Koopt u de kaartjes liever direct bij een verkooppunt, dan kunt u terecht bij Hei’s Frietuurke en café D’n Brouwer te Veghel.

Namens Bernhaege Advocaten willen wij de organisatie Stichting Dorpsfeest Mariaheide hartelijk bedanken voor alle moeite, tijd en liefde die zij elke keer weer in het evenement steken. Verder wensen wij hen, alle bezoekers en alle artiesten ook dit keer een prachtige editie toe.

Ontvang onze nieuwsbrief.

Blijf ook op de hoogte.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag.

Plan direct een gratis intakegesprek.

Lees ook de spelregels.