Uittreden maatschap goed begeleid:

Herkent u zich in één of meer van de volgende situaties:

  • U heeft onenigheid over de samenwerking.
  • U heeft conflicten over (financiële) afspraken.
  • Wilt u dat één of meer van de maten de maatschap verlaat?
  • Is er sprake van een onoverkomelijk verschil van inzicht?
  • Zijn er spanningen tussen oudere en jongere maten?
  • Wilt u één of meerdere maten uitkopen?
  • U wilt de maatschap ontbinden/beëindigen.
  • Overweegt u de maatschap over te nemen?
  • Of zijn er andere conflicten/problemen?

Het is ronduit vervelend als u zich herkent in één of meerdere van bovenstaande punten en daar een probleem/conflict aan ten grondslag ligt. U loopt niet te koop met uw problemen en u wenst dat deze zorgen zo snel mogelijk goed opgelost worden. De belangen zijn groot.

In de praktijk zien we dat partijen het meest gebaat zijn bij het inschakelen van een externe professional die uw belangen behartigt. Dit wilt u toch ook?

Uittreden maatschap? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Al meer dan 20 jaar ben ik als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vennootschapsrecht en sta ik cliënten bij die in een maatschap zitten en voor juridische uitdagingen staan. Omdat ik u geheel vrijblijvend wil adviseren bied ik u een kosteloze kennismaking aan, waarbij ik u voorzie van praktische handvatten.

Hiermee kunt u direct verder. Tijdens deze kennismaking kunnen we beiden voelen of er een klik is en kunnen we direct een vervolg bespreken om tot een goede oplossing voor u te komen.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Overige juridische expertises van ons advocatenkantoor.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Incasso.

Het innen van geld of openstaande vorderingen van een schuldenaar, ook wel wanbetaler genoemd.

Burgerlijk procesrecht.

Het geheel van rechtsregels dat bepaalt hoe een procedure bij de civiele rechter moet verlopen.