fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

mr. Naim Menouar

Advocaat mr. Naim Menouar - Bernhaege Advocaten Veghel

“Als een ander u schade berokkent, betekent dat niet per definitie dat u de schade zelf moet dragen” – mr. Naim Menouar

In 2001 ben ik afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden. Tijdens mijn studie was ik werkzaam als vrijwilliger bij de Leidse Rechtswinkel en de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Den Haag. Graag paste ik reeds tijdens mijn studie hetgeen ik leerde in de praktijk toe door mensen met juridische problemen van advies te voorzien. Daarna heb ik juridische ervaring opgedaan als gerechtssecretaris op de Sector Civiel (handelsrecht) bij de rechtbank te Rotterdam.

Juridische expertises

Na verschillende jaren bij kleine en middelgrote advocatenkantoren in de algemene praktijk te hebben gewerkt, ben ik mij verder gaan verdiepen en specialiseren in het aansprakelijkheidsrecht, waarin ik ook veelvuldig procedeer als het niet mogelijk is tussen partijen een regeling te bewerkstelligen. Mijn lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) onderschrijft mijn ruime belangstelling voor het procederen binnen het aansprakelijkheidsrecht. Het aansprakelijkheidsrecht bestrijkt een breed spectrum en dit maakt dit rechtsgebied voor mij interessant. Iedere aansprakelijkheid die niet voortvloeit uit een overeenkomst valt onder het aansprakelijkheidsrecht. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Productaansprakelijkheid
 • Beroepsfouten van beroepsbeoefenaren
 • Letselschade

Docent HBO-rechten

Mijn werk als advocaat combineer ik met lesgeven aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen studierichting HBO-rechten. Het is mijn passie om mensen verder te helpen om het vak als juridisch specialist uit te kunnen gaan oefenen. Ik draag de voetbalsport een warm hart toe en daarom ben ik in mijn vrije tijd bestuurslid van v.v. ESA-Rijkerswoerd. Als advocaat en specialist op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en letselschade bent u bij mij aan het juiste adres voor al uw vragen op deze rechtsgebieden. Als advocaat-associate ben ik op exclusieve basis mede werkzaam voor Bernhaege Advocaten.

Gebruik onderstaande knop als u in contact wilt komen met mr. Naim Menouar.

Direct contact

Wilt u door ons gebeld worden?

Arrow up

mr. Naim Menouar

Advocaat Associate

telefoon
0413 – 35 22 11
e-mail
nmenouar@bernhaege.nl
LinkedIn
Linkedin profiel
 

Aangesloten bij


 • Logo van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht

  Vereniging voor Aansprakelijkheids en Schadevergoedingsrecht

  De Vereniging voor Aansprakelijkheids en Schadevergoedingsrecht (VASR) stelt zich ten doel het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht in brede zin te bestuderen, mede in rechtsvergelijkend perspectief. Deze onderwerpen worden veelal benaderd als deelgebied (hetzij via specifieke aansprakelijkheden, hetzij als onderdeel van vermogensrecht).

 • Logo Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

  Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

  Het doel van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) is ‘het bestuderen van en uitdragen van kennis over onderwerpen van burgerlijk en administratief procesrecht en van rechterlijke organisatie in nationaal of internationaal verband zowel in praktijk als in theorie'.

 • Nederlandse orde van advocaten logo

  Nederlandse Orde van Advocaten

  De advocaten van Bernhaege Advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De NOvA zorgt ervoor dat iedereen die een advocaat inschakelt erop kan rekenen dat die deskundig, onafhankelijk en integer is. Om dat te garanderen, zorgt de Orde ervoor dat advocaten goed worden opgeleid en dat er regels zijn waar ze zich aan moeten houden.