expertise bernhaege
expertise bernhaege

mr. Joan Snikkenburg

mr. Joan Snikkenburg

“Doortastend en betrokken met oog voor alle aspecten bij een echtscheiding of verbreking van een samenleving” – mr. Joan Snikkenburg

Al tijdens mijn studie raakte ik geïnteresseerd in het personen- en familierecht. Vanaf 2000 ben ik werkzaam in de advocatuur en bestaat mijn praktijk grotendeels uit het bijstaan van particulieren en ondernemers op het gebied van het personen- en familierecht.

Lidmaatschappen beroepsverenigingen

Vanaf 2005 ben ik mij steeds verder gaan specialiseren in het personen- en familierecht en heb ik de specialisatieopleiding van de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) met succes afgerond. Ook ben ik bemiddelaar, overlegscheidingsadvocaat en lid van de Vereniging Collaborative Divorce Holland (VCDH). Inmiddels houd ik mij al enkele jaren als advocaat en bemiddelaar uitsluitend bezig met het personen- en familierecht waaronder:

 • Echtscheidingen op eenzijdig of gemeenschappelijk verzoek
 • Boedelscheidingen
 • Afwikkelen van huwelijksvoorwaarden en samenlevingscontracten
 • Verdeling van de huwelijksgemeenschap
 • Omgangskwesties
 • Alimentatiezaken

Maatwerkoplossing

Bij een echtscheiding of verbreking samenleving heb ik oog voor zowel de juridische als de niet-juridische aspecten. Steeds zal ik met u zoeken naar een oplossing op maat, eventueel met inschakeling van andere disciplines zoals bijvoorbeeld accountants en/of (kinder-)psychologen. Mijn werkwijze is doortastend en betrokken, als bemiddelaar maar ook in de gang naar de rechter. Mijn doel is samen met u op een alerte en professionele wijze te komen tot een vlotte oplossing. Afgezien van particulieren sta ik ook al vele jaren ondernemers als advocaat bij die één of meerdere ondernemingen hebben. Bij de echtscheiding van een ondernemer komt meer kijken dan alleen de ontbinding van het huwelijk, hetgeen door mijn ruime ervaring en expertise bekend terrein is.

Collaborative Divorce

Vanaf 2000 ben ik als advocaat, bemiddelaar en overlegscheidingsadvocaat (collaborative lawyer) werkzaam geweest voor diverse middelgrote advocatenkantoren waaronder een aantal jaren bij Bogaerts & Groenen Advocaten te Boxtel. U kunt voor al uw personen- en familierechtvragen bij mij terecht. Als advocaat-associate ben ik op exclusieve basis mede werkzaam voor Bernhaege Advocaten.

Gebruik onderstaande knop als u in contact wilt komen met mr. Joan Snikkenburg.

Direct contact

Wilt u door ons gebeld worden?

Arrow up

mr. Joan Snikkenburg

Advocaat Associate

telefoon
0413 – 35 22 11
e-mail
jsnikkenburg@bernhaege.nl
LinkedIn
Linkedin profiel
 

 

Aangesloten bij


 • Logo vereniging van Collaborative Professionals

  Vereniging van Collaborative Professionals

  De Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP) heeft tot doel het bevorderen van de kwaliteit van de beroepsuitoefening door professionals/deskundigen die bij het oplossen en het voorkomen van conflicten in overleg en samenspraak kunnen zijn betrokken, volgens de daartoe op het gebied van Collaborative Practice ontwikkelde methode.

 • Logo vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)

  vFAS

  De Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. De vFAS is houder van het keurmerk Specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten.

 • Nederlandse orde van advocaten logo

  Nederlandse Orde van Advocaten

  De advocaten van Bernhaege Advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De NOvA zorgt ervoor dat iedereen die een advocaat inschakelt erop kan rekenen dat die deskundig, onafhankelijk en integer is. Om dat te garanderen, zorgt de Orde ervoor dat advocaten goed worden opgeleid en dat er regels zijn waar ze zich aan moeten houden.