Advocaat mr. Cynthia Gijsbers - Bernhaege Advocaten Veghel

“Betrokken en gedreven met oog voor detail” – mr. Cynthia Gijsbers

Sinds oktober 2015 ben ik verbonden aan Bernhaege Advocaten. Bij dit kantoor voelde ik me al snel thuis: korte lijnen, een no-nonsense mentaliteit en medewerkers die echt het verschil willen maken voor hun cliënten. Dit sluit goed aan bij hoe ik mijn werk wil kunnen uitoefenen.

In eerste instantie heb ik zaken behandeld op diverse rechtsgebieden binnen het civiele recht waardoor ik een brede juridische basis heb kunnen opbouwen. Inmiddels ben ik voornamelijk actief op het gebied van het contracten- en verbintenissenrecht, het (beroeps-)aansprakelijkheidsrecht, het burenrecht en het civiele procesrecht. Binnen deze rechtsgebieden sta ik voornamelijk particulieren en MKB ondernemers bij.

Als advocaat weet ik dat iedereen te maken kan krijgen met een juridisch geschil. Mogelijk bent u in dat geschil degene die actie wil ondernemen. Of bent u juist degene die daar ongewild bij betrokken is. Dit laatste zie ik regelmatig gebeuren bij conflicten met betrekking tot de verjaring en eigendom van grond. Een huiseigenaar heeft dan jarenlang in goede harmonie met de buren geleefd totdat er onduidelijkheid komt over de eigendom van een bepaald stuk grond. Een geschil kan dan vrij plotseling ontstaan en grote impact hebben op iemands leven.

Meestal zal u niet over “een nacht ijs” zijn gegaan voordat u een advocaat benadert. Ik vind het daardoor erg belangrijk dat u snel duidelijkheid krijgt over de mogelijkheden die er zijn om het geschil aan te pakken. Door de (praktische) mogelijkheden te schetsen met daarbij de kans van slagen, kunt u vervolgens een weloverwogen keuze maken over de weg die u wilt bewandelen. Dan weet u waar u aan toe bent wat vaak al direct voor wat rust zal zorgen.

Betrokkenheid en toegankelijkheid zijn daarbij voor mij vanzelfsprekend. Met een kritische juridische blik en duidelijke communicatie zal ik mij voor u inzetten om het verschil te maken.

Vraagstukken die Cynthia behandelt

Voorbeelden van zaken die ik behandel zijn: het aansprakelijk stellen van beroepsbeoefenaren, leveranciers of bijvoorbeeld een verkoper van een woning wanneer de kopers bodemverontreiniging hebben aangetroffen; het incasseren van vorderingen en het leggen van conservatoir beslag. Binnen het burenrecht richt ik mij vooral op zaken die zien op de verjaring van grond en het ontstaan van erfdienstbaarheden door verjaring. Ook de opheffing en wijziging van erfdienstbaarheden zijn kwesties die ik regelmatig in behandeling neemt.

Typisch Cynthia

Als ik mijzelf op het werk dien te omschrijven dan zou ik zeggen proactief, kritisch en betrokken. Privé houd ik van weekendjes weg en stedentrips maken. Nieuwe dingen zien en ontdekken. Daarnaast hecht ik veel belang aan avondjes met vrienden of familie waar lang tafelen zeker onderdeel van uitmaakt.

Lidmaatschappen

In verband met mijn interesse voor de civiele procespraktijk ben ik lid van de Vereniging Jonge Procesadvocaten. Daarnaast ben ik lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten.

Cynthia Gijsbers persoonlijk om advies vragen?

Maak direct een afspraak!

Direct contact

Wilt u door ons gebeld worden?

Arrow up

mr. Cynthia Gijsbers

Advocaat

Geregistreerde rechtsgebieden

Aangesloten bij

 • Logo van Vereniging Jonge Procesadvocaten

  Vereniging Jonge Procesadvocaten

  mr. Cynthia Gijsbers is aangesloten bij de Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP). Deze vereniging is opgericht door en voor jonge advocaten die zich bezig houden met de civiele procespraktijk.

 • Logo Vereniging Incasso & Proces Advocaten

  Vereniging van incasso- en procesadvocaten

  Incasso- en procesadvocaten die lid zijn van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA) verstaan hun vak, gaan recht op uw doel af en besparen u geld, tijd en veel ergernis. Incasso- en procesadvocaten die lid zijn van de VIA zijn door strikte opleidingseisen altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Zij kunnen middelen hanteren die incassokantoren en deurwaarders niet mogen toepassen.

 • Nederlandse orde van advocaten logo

  Nederlandse Orde van Advocaten

  De advocaten van Bernhaege Advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De NOvA zorgt ervoor dat iedereen die een advocaat inschakelt erop kan rekenen dat die deskundig, onafhankelijk en integer is. Om dat te garanderen, zorgt de Orde ervoor dat advocaten goed worden opgeleid en dat er regels zijn waar ze zich aan moeten houden.