Advocaat mr. Cynthia Gijsbers - Bernhaege Advocaten Veghel

“Gedreven en betrokken met oog voor detail” – mr. Cynthia Gijsbers

Medio 2015 ben ik ‘met genoegen’ afgestudeerd aan de Tilburg University. Daar heb ik de bachelor Nederlands recht en de master Rechtsgeleerdheid accent Privaatrecht gevolgd. Hierdoor heb ik een brede juridische basis opgebouwd. Tijdens mijn studie heb ik praktijkervaring opgedaan door stage te lopen bij twee middelgrote advocatenkantoren in Noord-Brabant. Hierdoor wist ik zeker dat ik in de advocatuur werkzaam wilde zijn.

In oktober 2015 ben ik als juridisch medewerkster begonnen bij Bernhaege Advocaten. Vervolgens ben ik in mei 2016 beëdigd tot advocaat.

Juridische expertise

Door mijn brede interesse heb ik affiniteit met verschillende rechtsgebieden. Binnen kantoor verricht ik werkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht, het verbintenissenrecht, het contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het procesrecht.

Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van juridisch advies en het analyseren en beantwoorden van juridische vraagstukken. Ook houd ik mij bezig met het verrichten van werkzaamheden in onze incassopraktijk en het opstellen van processtukken.

Aanspreekpunt

Daarnaast ben ik binnen Bernhaege Advocaten het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande cliënten in het geval een van mijn kantoorgenoten niet bereikbaar is wegens een bespreking of zitting. Hierdoor kunnen cliënten toch alvast hun verhaal doen en kunnen we binnen kantoor snel schakelen.

In mijn werk ben ik betrokken maar verlies ik nooit de realiteit uit het oog. Daarnaast vind ik het belangrijk om mensen te behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met vrienden of familie. Daarnaast behoren interieurstyling en reizen tot mijn favoriete bezigheden.

Gebruik onderstaande knop als u in contact wilt komen met mr. Cynthia Gijsbers.

Direct contact

Wilt u door ons gebeld worden?

Arrow up

Mr. Cynthia Gijsbers

Advocaat

telefoon
0413 – 35 22 11
e-mail
cgijsbers@bernhaege.nl
LinkedIn
Linkedin profiel

 

Aangesloten bij