Review.

“Ik heb de samenwerking met Ilse van Oosterhout als zeer prettig ervaren. Haar kracht is dat ze haar vak combineert met de juiste mate van persoonlijke betrokkenheid. Ik heb het ervaren als een echte samenwerking waarbij haar advies me iedere keer weer voeding gaf om verder te onderhandelen en waarbij ik bij lastig te onderhandelen punten me gesterkt voelde door haar duidelijke onderbouwing van feiten en haar advies.

Ik voelde me op de juiste wijze gesteund omdat ze op punten waar ik echt vasthoudend moest zijn in de onderhandeling heel duidelijk benoemde dat ik op mijn strepen moest staan en me te overtuigen van de juiste aanpak. Ze weet door haar mensenkennis en ervaring goed in te schatten wie haar client is en wat de behoefte is.

Haar betrokkenheid is ongelooflijk groot. Dit blijkt o.a. uit haar toewijding om te willen voldoen aan de behoefte van mij als client. Omdat ik heel graag het convenant wilde ondertekenen voordat ik aan een nieuwe baan startte, maakte ze het zelfs mogelijk om op zondag de finale versie te ondertekenen. Deze toewijding is uitzonderlijk te noemen en heeft mij enorm geholpen om de scheiding achter me te laten.

Deze aanbeveling wil ik graag delen omdat ik het een ieder gun om in zo’n roerige tijd deze advocaat aan zijn/haar zijde te hebben als steunpilaar.”

Mevrouw A. Aansorgh

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.