Heeft u een conflict met een zakelijke partner? En komt u hier samen niet uit? Ook bij zakelijke geschillen kan business mediation u helpen. Of worden uw facturen bijvoorbeeld niet betaald, en komt er u samen niet uit?

Als partijen zakelijk samenwerken en er een belang is om de relatie goed te houden, kan mediation een oplossing bieden. Mediation bij zakelijke conflicten kan u helpen om samen een oplossing te vinden.

Hoe kunt u een zakelijk geschil oplossen?

Zakelijke conflicten ontstaan meestal tussen personen. De personen achter een bedrijf kunnen bijvoorbeeld tegenstrijdige belangen hebben die een conflict veroorzaken. U kunt als ondernemer of bedrijf in situaties terecht komen die leiden tot een conflict. Een business mediator kan u helpen het geschil op te lossen, met behoud van de relatie. Dit is vaak goedkoper en sneller dan een gang naar de rechter. Bovendien oordelen zakelijke mediators niet, maar zij luisteren, hebben aandacht voor de emoties en proberen beide partijen naar een oplossing te begeleiden, zodat ze weer op een prettige manier met elkaar verder kunnen. Een gezamenlijk belang is veelal aanwezig, al wordt dat vaak niet ingezien zonder de hulp van een mediator. U kunt op deze manier dus zelf invloed uitoefenen op de oplossing van uw geschil. Na een mediation kunnen mensen de zaak vaak beter afsluiten, of indien gewenst juist weer met elkaar verder.

Laat ons u helpen tot de oplossing te komen

Veelal lukt het om conflicten binnen een aantal gesprekken richting een resultaat te brengen dat voor iedereen aanvaardbaar is. Met mediation kan een langdurige en kostbare procedure bij de rechtbank worden voorkomen. Daarnaast is het vaak voor de onderlinge verhoudingen beter. Bij Bernhaege Advocaten kunnen we met mediation bijstaan. Mr. Jacqueline Lauwen is een ervaren MfN-registermediator en helpt u graag uw geschil oplossen.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Veghel, Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad, Uden, Schijndel, Erp, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Andere expertises van ons kantoor.

Incasso.

Het innen van geld of openstaande vorderingen van een schuldenaar, ook wel wanbetaler genoemd.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Bedrijfsovername.

Een fusie of de aan- danwel verkoop van een bedrijf middels een aandelenoverdracht.