Afbeelding van een lezing van Bernhaege advocaten

Aanmelden lezing Klimaatwet en WAB

Waar gaat de lezing over?

  • Eigenaar, verhuurder of huurder? U ontkomt niet aan de Klimaatwet
  • Vast of flexibel personeel? De WAB verandert weer het arbeidsrecht

De lezing bestaat uit twee delen. Mr. Jacqueline Lauwen gaat u informeren over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Hiermee staan opnieuw voor iedere organisatie met vast of flexibel personeel veel wijzigingen op stapel met ingang van 1 januari 2020. Maar wat zijn de gevolgen van deze wet precies voor het arbeidsrecht?

Mr. drs. Albert Theunen gaat u informeren over de Klimaatwet. Vergist u zich niet, deze wet heeft grote gevolgen voor eigenaren, verhuurders en huurders van vastgoed. Uit de Klimaatwet gaan ingrijpende verplichtingen voortvloeien. Het is dus belangrijk om hier tijdig op in te spelen.

Locatie Oss
Datum: 31 oktober 2019
Tijd: 16:30 – 18:00 uur
Borrel: 18:00 – 18:30 uur
Locatie: “Dome X”
Adres: Kanaalstraat 12b, Oss

Locatie Veghel
Datum: 14 november 2019
Tijd: 16:30 – 18:00 uur
Borrel: 18:00 – 18:30 uur
Locatie: “De Meesters”
Adres: Pastoor van Haarenstraat 36, Veghel

jacqueline lauwen

Spreker: mr. Jacqueline Lauwen

Mr. Jacqueline Lauwen is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij is sinds 1998 werkzaam in de advocatuur. In eerste instantie beoefende zij diverse rechtsgebieden, maar zij ging zich uiteindelijk specialiseren in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht welke haar voorkeur hebben. In 2007 rondde zij met succes de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht af. Sindsdien voorziet zij werkgevers en werknemers van advies en helpt hen bij arbeidsrechtelijke procedures. Jacqueline Lauwen is ook MfN-mediator.

albert theunen

Spreker: mr. drs. Albert Theunen

Na 10 jaar bij de lokale overheid als stafjurist te hebben gewerkt, heeft Albert in 2002 de overstap naar de advocatuur gemaakt. Zijn cliënten hebben veel baat bij zijn jarenlange opgedane ervaring bij de lokale overheid. Hij kent het klappen van de zweep in overheidsland en hij staat cliënten graag bij indien zij behoefte hebben aan juridische ondersteuning op het gebied van het bestuursrecht, bouwrecht en ruimtelijke ordening. Ook voor juridische vragen op het gebied van het milieurecht bent u bij hem aan het juiste adres.