fbpx
referenties bernhaege advocaten

Referenties

Zakelijke referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”

"Op zich hebben we het liefst zo weinig mogelijk te maken met advocaten, maar in deze tijd ontkom je er niet aan, om je zaken juridisch goed op orde te hebben."

"Padifood Services B.V. "Ondernemen is een mooi vak: nieuwe uitdagingen aangaan en kansen grijpen waar die zich voordoen, maken het bestaan als ondernemer spannend en afwisselend. Maar soms kan het tegenzitten."

"Vanaf de eerste kennismaking viel ons direct op dat Annelies beschikt over het vermogen om zich in te leven in de situatie van haar klant. Zij kan in duidelijke taal de materie uitleggen en begrijpbaar maken."

“Het team van Bernhaege Advocaten heeft zich tijdens de overname op een professionele en doortastende wijze opgesteld."

"Het advies van Jaqueline was zo duidelijk en van alle mogelijke kanten belicht, dat we dankzij haar de voor alle partijen goede beslissing hebben kunnen nemen.”

“Jacqueline maakt deel uit van een groep ondernemende mensen die zich buigen over vraagstukken van anderen. Door de wijze waarop zij bijdraagt aan deze groep kan ik zeggen dat zij zeer begaan is met andere mensen."

Label: |

“Voor de juridische ondersteuning en afwikkeling van twee overnames van bedrijfsonderdelen hebben wij Bernhaege Advocaten ingeschakeld. Tijdens dit proces zijn wij door Annelies Jansen en Muriel van den Hazenkamp."

“Ons bedrijf kenmerkt zich door heldere communicatie en ontzorging van de klant. Graag werken wij met partijen die dat ook belangrijk vinden. Bernhaege Advocaten is zo’n partij."

“mr. Muriel van den Hazenkamp heeft ons prima geholpen met het vormgeven van een samenwerkingsovereenkomst tussen drie ‘een-vrouws-zaken’."

“Al enige jaren schakelen wij Muriel van den Hazenkamp in voor specifiek juridisch advies op het gebied van merkenrecht vanwege haar uitstekende kennis."

Label: |

"Voor goede juridische dienstverlening hoef je niet naar een groot advocatenkantoor. Als wij juridische ondersteuning nodig hebben dan kiezen wij voor Bernhaege Advocaten."

"Bij de opstart van een nieuw internet product (Toperators.com) sprak het voor zich dat zij ons zou helpen en dat heeft ze met veel toewijding gedaan...

Label: |

“Bernhaege Advocaten heeft ons op een uitstekende en zeer professionele manier door de perikelen rond de uitkoop van één der aandeelhouders begeleid..."

Label: |

"Degenen die overleven zijn niet degenen die het sterkst of het slimst zijn, maar juist degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving..."

Label: |

"Sinds jaar en dag is Bernhaege Advocaten het advocatenkantoor waar wij voor al onze juridische zaken komen..."

Label: |

"In de afgelopen jaren hebben wij veel met Bernhaege Advocaten gewerkt. Op regelmatige basis maken wij gebruik van de diensten van Bernhaege Advocaten als specialisten op het gebied van ondernemingsrecht..."

Label: |

"De dienstverlening van Bernhaege Advocaten laat zich het beste omschrijven als duidelijk en helder. De advocaten zijn alert, realistisch en gedreven..."

Label: |

“Al vele jaren staat mr. Annelies Jansen ons bij, in voor ons belangrijke juridische kwesties. Dat doet zij met veel deskundigheid, daadkracht en flair."

Particuliere referenties

Mevrouw J. van Aarle

“Jacqueline Lauwen heeft mij zeer goed begeleid en geadviseerd rondom een arbeidsconflict. Ik voelde persoonlijke aandacht.”

De heer R. Vos

"Het resultaat was voor beide partijen (mijzelf en de tegenpartij) naar tevredenheid. Voor juridische hulp bij overnames kan ik Annelies van Bernhaege Advocaten iedereen aanbevelen."

De heer A. van Dijk

“Bij contacten tussendoor is de aandacht en parate dossierkennis dermate verrassend, dat je zou vermoeden dat je hun enige cliënt bent.”

De heer P. Waaltje

“mr. Lauwen heeft me naar volle tevredenheid bijgestaan. Een dame die zich vastbijt in een casus, in mogelijkheden denkt, maar vooral er ook bovenop zit en de vaart erin houdt.”

De heer E. Yigitalp

“Ik wil mevrouw Lauwen heel erg bedanken voor de goede samenwerking, haar kunde en professionele aanpak. Ik ben zeer tevreden met de positieve uitspraak die wij ontvangen hebben.”

Mevrouw M. van Wijk

“Mr. J. Lauwen heeft mij snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Geen 9 van 5 mentaliteit. Dat gaf mij als cliënt vooral rust en vertrouwen. Daarom beveel ik Bernhaege advocaten ten zeerste aan.”

De heer M. Korst

“Bij Bernhaege geeft men naast juridische kennis, kunde en kracht ook een gevoel van veiligheid, vertrouwen, en geruststelling. Een zeer aangename combinatie waarin iemands hulp vaak hard nodig is. In het bijzonder dank aan mr. Annelies Jansen.”

Mevrouw K. Quix

“Mr. Ilse van Oosterhout heeft mij in korte tijd bijzonder adequaat, vriendelijk en efficiënt geholpen. Daar ben ik haar zeer erkentelijk voor. Ik beveel haar en haar kantoor van harte aan.”

Ga naar de bovenkant