expertise bernhaege

Referenties

Meneer R. Boswinkel

november 19th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Meneer R. Boswinkel

"Een top advocaat en met liefde voor het vak. Zeer aan te bevelen."
Lees verder »

Mevrouw M. van Wijk

oktober 19th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Mevrouw M. van Wijk

“Mr. J. Lauwen heeft mij snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Geen 9 van 5 mentaliteit. Dat gaf mij als cliënt vooral rust en vertrouwen. Daarom beveel ik Bernhaege advocaten ten zeerste aan.”
Lees verder »

Meneer M. Korst

oktober 12th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Meneer M. Korst

“Bij Bernhaege geeft men naast juridische kennis, kunde en kracht ook een gevoel van veiligheid, vertrouwen, en geruststelling. Een zeer aangename combinatie waarin iemands hulp vaak hard nodig is. In het bijzonder dank aan mr. Annelies Jansen.”
Lees verder »

Mevrouw K. Quix

oktober 10th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Mevrouw K. Quix

“Mr. Ilse van Oosterhout heeft mij in korte tijd bijzonder adequaat, vriendelijk en efficiënt geholpen. Daar ben ik haar zeer erkentelijk voor. Ik beveel haar en haar kantoor van harte aan.”
Lees verder »

Mevrouw D. Schellings

september 14th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Mevrouw D. Schellings

"Korte lijnen, persoonlijke aandacht en een goed inlevingsvermogen maken ons meer dan tevreden."
Lees verder »

Elsman International consultants

maart 28th, 2018|0 Comments

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”
Lees verder »

Hanenberg wegenbouw

maart 28th, 2018|0 Comments

"Op zich hebben we het liefst zo weinig mogelijk te maken met advocaten, maar in deze tijd ontkom je er niet aan, om je zaken juridisch goed op orde te hebben."
Lees verder »

Padifood Services B.V.

maart 28th, 2018|0 Comments

"Padifood Services B.V. "Ondernemen is een mooi vak: nieuwe uitdagingen aangaan en kansen grijpen waar die zich voordoen, maken het bestaan als ondernemer spannend en afwisselend. Maar soms kan het tegenzitten."
Lees verder »

De heer J. Fidder

januari 29th, 2018|0 Comments

"Ilse van Oosterhout is vakkundig, zakelijk en een snelle dienstverlener. Onderscheidend door persoonlijk contact en aandacht voor de klant. Ilse schroomt niet om ook zelf doortastend en proactief te zijn, precies wat er nodig is."
Lees verder »

De heer A. van Katwijk

januari 25th, 2018|0 Comments

"Samenvattend kan ik zeggen dat bij dit advocatenkantoor het belang van de klant echt voorop staat. Als ik in de toekomst nog een keer een advocaat nodig heb, dan weet ik wie ik ga bellen!"
Lees verder »

Bremat

november 16th, 2017|0 Comments

"Vanaf de eerste kennismaking viel ons direct op dat Annelies beschikt over het vermogen om zich in te leven in de situatie van haar klant. Zij kan in duidelijke taal de materie uitleggen en begrijpbaar maken."
Lees verder »

De heer B. Remkes

november 15th, 2017|0 Comments

"Ik stelde Annelies schriftelijk een korte vraag waar meerdere aspecten aan zaten. Annelies antwoordde me bondig en compleet: een glashelder resultaat waarmee ik verder kon. Top!”
Lees verder »

Omni Bridgeway

maart 28th, 2017|0 Comments

Een kort telefoongesprek met mr. Lauwen was echter voldoende om “de handdoek weer uit de ring te halen”. Zij bekeek ons verhaal met een verfrissende blik, en gaf een inhoudelijk advies waarmee wij aan het werk konden.
Lees verder »

De heer A. Arts

maart 27th, 2017|0 Comments

"De advisering en ondersteuning waren juist persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en efficiënt. Er was voor mij geen enkele belemmering om vragen te stellen."
Lees verder »

Slender Studio Oss

januari 1st, 2017|0 Comments

"Het advies van Jaqueline was zo duidelijk en van alle mogelijke kanten belicht, dat we dankzij haar de voor alle partijen goede beslissing hebben kunnen nemen.”
Lees verder »

Impuls groep

oktober 28th, 2016|0 Comments

“Jacqueline maakt deel uit van een groep ondernemende mensen die zich buigen over vraagstukken van anderen. Door de wijze waarop zij bijdraagt aan deze groep kan ik zeggen dat zij zeer begaan is met andere mensen."
Lees verder »

Van Beek B.V.

juni 17th, 2016|0 Comments

“Voor de juridische ondersteuning en afwikkeling van twee overnames van bedrijfsonderdelen hebben wij Bernhaege Advocaten ingeschakeld. Tijdens dit proces zijn wij door Annelies Jansen en Muriel van den Hazenkamp."
Lees verder »

Mevrouw A. Aansorgh

juni 16th, 2016|0 Comments

"Ik heb de samenwerking met Ilse van Oosterhout als zeer prettig ervaren. Haar kracht is dat ze haar vak combineert met de juiste mate van persoonlijke betrokkenheid."
Lees verder »

SBI – Selected Brewing Ingredients

juni 6th, 2016|Reacties uitgeschakeld voor SBI – Selected Brewing Ingredients

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."
Lees verder »