fbpx
referenties bernhaege advocaten

Referenties

Zakelijke referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..." Lees verder »

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."
Lees verder »

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”
Lees verder »

"Op zich hebben we het liefst zo weinig mogelijk te maken met advocaten, maar in deze tijd ontkom je er niet aan, om je zaken juridisch goed op orde te hebben."
Lees verder »

"Padifood Services B.V. "Ondernemen is een mooi vak: nieuwe uitdagingen aangaan en kansen grijpen waar die zich voordoen, maken het bestaan als ondernemer spannend en afwisselend. Maar soms kan het tegenzitten."
Lees verder »

"Vanaf de eerste kennismaking viel ons direct op dat Annelies beschikt over het vermogen om zich in te leven in de situatie van haar klant. Zij kan in duidelijke taal de materie uitleggen en begrijpbaar maken."
Lees verder »

“Het team van Bernhaege Advocaten heeft zich tijdens de overname op een professionele en doortastende wijze opgesteld."
Lees verder »

"Het advies van Jaqueline was zo duidelijk en van alle mogelijke kanten belicht, dat we dankzij haar de voor alle partijen goede beslissing hebben kunnen nemen.”
Lees verder »

“Jacqueline maakt deel uit van een groep ondernemende mensen die zich buigen over vraagstukken van anderen. Door de wijze waarop zij bijdraagt aan deze groep kan ik zeggen dat zij zeer begaan is met andere mensen."
Lees verder »

Label: |

“Voor de juridische ondersteuning en afwikkeling van twee overnames van bedrijfsonderdelen hebben wij Bernhaege Advocaten ingeschakeld. Tijdens dit proces zijn wij door Annelies Jansen en Muriel van den Hazenkamp."
Lees verder »

“Ons bedrijf kenmerkt zich door heldere communicatie en ontzorging van de klant. Graag werken wij met partijen die dat ook belangrijk vinden. Bernhaege Advocaten is zo’n partij."
Lees verder »

“mr. Muriel van den Hazenkamp heeft ons prima geholpen met het vormgeven van een samenwerkingsovereenkomst tussen drie ‘een-vrouws-zaken’."
Lees verder »

“Al enige jaren schakelen wij Muriel van den Hazenkamp in voor specifiek juridisch advies op het gebied van merkenrecht vanwege haar uitstekende kennis."
Lees verder »

Label: |

"Voor goede juridische dienstverlening hoef je niet naar een groot advocatenkantoor. Als wij juridische ondersteuning nodig hebben dan kiezen wij voor Bernhaege Advocaten."
Lees verder »

"Bij de opstart van een nieuw internet product (Toperators.com) sprak het voor zich dat zij ons zou helpen en dat heeft ze met veel toewijding gedaan...

Label: |

“Bernhaege Advocaten heeft ons op een uitstekende en zeer professionele manier door de perikelen rond de uitkoop van één der aandeelhouders begeleid..."

Label: |

"Degenen die overleven zijn niet degenen die het sterkst of het slimst zijn, maar juist degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving..."

Label: |

"Sinds jaar en dag is Bernhaege Advocaten het advocatenkantoor waar wij voor al onze juridische zaken komen..."

Label: |

"In de afgelopen jaren hebben wij veel met Bernhaege Advocaten gewerkt. Op regelmatige basis maken wij gebruik van de diensten van Bernhaege Advocaten als specialisten op het gebied van ondernemingsrecht..."

Label: |

"De dienstverlening van Bernhaege Advocaten laat zich het beste omschrijven als duidelijk en helder. De advocaten zijn alert, realistisch en gedreven..."

Label: |

“Al vele jaren staat mr. Annelies Jansen ons bij, in voor ons belangrijke juridische kwesties. Dat doet zij met veel deskundigheid, daadkracht en flair."

Label: |

"Toen wij op zoek waren naar een advocaat zijn wij door een persoonlijke relatie gewezen op Bernhaege Advocaten. Tot op de dag van vandaag zijn wij deze relatie dankbaar voor deze aanbeveling..."

Particuliere referenties

De heer R. Vos

"Het resultaat was voor beide partijen (mijzelf en de tegenpartij) naar tevredenheid. Voor juridische hulp bij overnames kan ik Annelies van Bernhaege Advocaten iedereen aanbevelen."
Lees verder »

De heer P. Waaltje

“mr. Lauwen heeft me naar volle tevredenheid bijgestaan. Een dame die zich vastbijt in een casus, in mogelijkheden denkt, maar vooral er ook bovenop zit en de vaart erin houdt.”
Lees verder »

De heer E. Yigitalp

“Ik wil mevrouw Lauwen heel erg bedanken voor de goede samenwerking, haar kunde en professionele aanpak. Ik ben zeer tevreden met de positieve uitspraak die wij ontvangen hebben.”
Lees verder »

Mevrouw M. van Wijk

“Mr. J. Lauwen heeft mij snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Geen 9 van 5 mentaliteit. Dat gaf mij als cliënt vooral rust en vertrouwen. Daarom beveel ik Bernhaege advocaten ten zeerste aan.”
Lees verder »

De heer M. Korst

“Bij Bernhaege geeft men naast juridische kennis, kunde en kracht ook een gevoel van veiligheid, vertrouwen, en geruststelling. Een zeer aangename combinatie waarin iemands hulp vaak hard nodig is. In het bijzonder dank aan mr. Annelies Jansen.”
Lees verder »

Mevrouw K. Quix

“Mr. Ilse van Oosterhout heeft mij in korte tijd bijzonder adequaat, vriendelijk en efficiënt geholpen. Daar ben ik haar zeer erkentelijk voor. Ik beveel haar en haar kantoor van harte aan.”
Lees verder »

De heer J. Fidder

"Ilse van Oosterhout is vakkundig, zakelijk en een snelle dienstverlener. Onderscheidend door persoonlijk contact en aandacht voor de klant. Ilse schroomt niet om ook zelf doortastend en proactief te zijn, precies wat er nodig is."
Lees verder »

De heer A. van Katwijk

"Samenvattend kan ik zeggen dat bij dit advocatenkantoor het belang van de klant echt voorop staat. Als ik in de toekomst nog een keer een advocaat nodig heb, dan weet ik wie ik ga bellen!"
Lees verder »

De heer B. Remkes

"Ik stelde Annelies schriftelijk een korte vraag waar meerdere aspecten aan zaten. Annelies antwoordde me bondig en compleet: een glashelder resultaat waarmee ik verder kon. Top!”
Lees verder »

De heer R. Pot

Een kort telefoongesprek met mr. Lauwen was echter voldoende om “de handdoek weer uit de ring te halen”. Zij bekeek ons verhaal met een verfrissende blik, en gaf een inhoudelijk advies waarmee wij aan het werk konden.
Lees verder »

De heer A. Arts

"De advisering en ondersteuning waren juist persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en efficiënt. Er was voor mij geen enkele belemmering om vragen te stellen."
Lees verder »

Mevrouw A. Aansorgh

"Ik heb de samenwerking met Ilse van Oosterhout als zeer prettig ervaren. Haar kracht is dat ze haar vak combineert met de juiste mate van persoonlijke betrokkenheid."
Lees verder »