Hilde Schwenke - Bernhaege Advocaten Veghel

“Voorwaarden scheppen voor de dienstverlening aan onze cliënten. Zij staan centraal” – Hilde Schwenke-van Oort

In mijn werk kan ik vertrouwen op de zeventien jaar ervaring, waarvan ruim vijf jaar bij Bernhaege Advocaten, die ik als ondersteunende professional heb opgebouwd. De uitdaging ligt voor mij in het zo optimaal mogelijk laten functioneren van de organisatie. Wat is er nodig om het primaire proces zo vlekkeloos en efficiënt mogelijk te laten verlopen?
Daarbij heeft de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend mijn aandacht en volg ik de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Ook vind ik het belangrijk regelmatig te toetsen of onze dienstverlening aansluit bij de verwachtingen van onze cliënten.

Sinds januari 2013 werk ik in de functie van Office Manager. In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor de gehele interne organisatie. De twee belangrijkste uitgangspunten voor mij daarbij: helikopterview en integriteit.

Naast mijn werk en mijn gezin ben ik actief als vrijwilliger bij een dansschool voor mensen met een verstandelijke beperking en breng ik graag schilderend tijd door in mijn atelier.

Direct contact

Wilt u door ons gebeld worden?

Arrow up

Hilde Schwenke-van Oort

Office Manager

telefoon
0413 – 35 22 11
e-mail
info@bernhaege.nl
LinkedIn
Bernhaege Advocaten