Review.

“Degenen die overleven zijn niet degenen die het sterkst of het slimst zijn, maar juist degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving. In het huidige economische klimaat – waarin de ene trend de ander razendsnel inhaalt – is het voor eenieder noodzakelijk de bedrijfsvoering te flexibiliseren. Markten veranderen waardoor bedrijven ingericht moeten zijn om deze verandering te kunnen faciliteren. Als bedrijf hoor je niet alleen die strijd aan te gaan, maar dien je gesteund te worden door partners die op dezelfde manier denken.

Het is van het grootste belang dat je partners die je om je heen hebt verzameld op dezelfde manier met de materie omgaan, flexibel ingesteld zijn en zich ervan bewust zijn dat een degelijk, snel en kundig advies noodzaak is in deze omgeving. De advocaten van Bernhaege zijn bereikbaar op de meest onmogelijke tijden. Daarbij worden de vragen die op dat moment over een bepaalde casus spelen, snel en accuraat behandeld. De casus wordt op een professionele en persoonlijke manier begeleid door deskundigen, die zich volledig in kunnen leven in de situatie. Daarbij is het belangrijk dat je je oprecht gesteund voelt. Bernhaege is al jaren voor Gaffert B.V. zo’n partner!”

Theo Gaffert

Over Gaffert B.V.

Opgericht in 1938. Gegroeid. Groot geworden. In zowel het horizontale als het verticale transport. Niet met grote woorden. Maar door lef te tonen, initiatief te nemen, verder te kijken dan onze giek lang is en altijd waar te maken wat je belooft. Dat is wie we waren. Dat is wie we zijn. Gaffert. Punt.

Onze belofte.

Ervaring

Onze advocaten en mediators hebben allen jaren ervaring en voldoen aan de jaarlijkse bijscholing op hun expertises.

Deskundig

Bij ons advocatenkantoor is professionaliteit de norm en dit mag u altijd van ons verwachten.

Betrokken

Ons team van juridische deskundigen en ondersteuning heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

team bernhaege advocaten in bespreking

Onze expertises.

Wij kunnen u helpen met 19 rechtsgebieden.

Heeft u een juridisch conflict in de privésfeer of een zakelijk geschil, dan kan een van onze ervaren advocaten of mediators u hiermee helpen. Al onze advocaten zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze specialisten zijn bedreven in uiteenlopende rechtsgebieden wat betreft particuliere en zakelijke geschillen.

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto marissa reedijk
  • jacqueline lauwen advocaat
  • cynthia timmer-gijsbers
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto mr. Joan Snikkenburg-den Haan

Wij gaan u helpen.

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Daarom.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.