Ondertekenen contract op kantoor bij Bernhaege Advocaten

Advocaat Ondernemingsrecht in Veghel, Uden of Gemert nodig?

Als ondernemer wilt u zich richten op waar u goed in bent: ondernemen. Om u daar volledig op te kunnen richten, is het belangrijk dat u uw juridische zaken goed op orde heeft. Onze advocaat ondernemingsrecht kan u daarbij helpen.

Het gaat dan niet alleen om advies en bijstand bij grote juridische kwesties zoals het oprichten van een vennootschap, een fusie of een overname maar juist ook om zaken die vaak wat meer naar de achtergrond verdwijnen maar eveneens grote gevolgen kunnen hebben wanneer daar onvoldoende aandacht aan wordt besteed. Hierbij kan gedacht worden aan het voorbereiden van een algemene vergadering van aandeelhouders, het opstellen van managementovereenkomsten alsook het opstellen van contracten met leveranciers. Ook kunt u te maken krijgen met financieringen en zekerheden, geschillen tussen aandeelhouders en eventuele aandelenoverdrachten waarbij bijstand van een juridische specialist op het gebied van Ondernemingsrecht onontbeerlijk is.

Waarbij kan de Advocaat Ondernemingsrecht u van dienst zijn?

De advocaat ondernemingsrecht kan u adviseren over vraagstukken welke spelen in het kader van uw onderneming en kan zaken signaleren die u zelf wellicht nog niet had opgemerkt. Daarmee kunnen conflicten, claims en procedures worden voorkomen. Blijkt een procedure onverhoopt toch onvermijdelijk te zijn dan heeft de advocaat ondernemingsrecht van Bernhaege Advocaten alle kennis en kunde in huis om u in de procedure bij te staan.

Advocaat Ondernemingsrecht met ervaring

De advocaat ondernemingsrecht binnen Bernhaege Advocaten is mr. Annelies Jansen. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van het adviseren en procederen over ondernemingsrechtelijke vraagstukken en het feit dat zij ook zelf al vele jaren ondernemer is, kan zij u als geen ander bijstaan in een ondernemingsrechtelijke kwestie. Zij is bekend met alle juridische vraagstukken rondom onder andere overnames, faillissementen, bedrijfsbeëindiging alsook financiering en zekerheden. Bovendien is zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen aangaande dit rechtsgebied.

Naast het ondernemingsrecht is mr. Annelies Jansen thuis in het verbintenissenrecht, procesrecht en beslag- en executierecht waardoor zij u als allround advocaat kan bijstaan. Veel kwesties die in eerste instantie gestoeld lijken te zijn op het ondernemingsrecht kunnen immers ook om kennis uit een ander rechtsgebied vragen.

Afbeelding van mr. Annelies Jansen van Bernhaege Advocaten
Waar kan ik u mee helpen?

Bestuurdersaansprakelijkheid binnen en buiten faillissement

Een veelvoorkomend vraagstuk op het gebied van het ondernemingsrecht waar ondernemers in de praktijk mee te maken kunnen krijgen is de bestuurdersaansprakelijkheid in de situatie zowel binnen als buiten faillissement. Met haar ruime ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van de bestuurdersaansprakelijkheid kan mr. Annelies Jansen u voorzien van een gedegen juridisch advies om een eventuele (dreigende) bestuurdersaansprakelijkheid te voorkomen.

Contact met de Advocaat Ondernemingsrecht van Bernhaege Advocaten

Bent u ondernemer en zit u met een ondernemingsrechtelijk vraagstuk of bent u juist degene die een geschil heeft met een (rechts)persoon over een ondernemingsrechtelijke kwestie? Een advocaat ondernemingsrecht in uw eigen omgeving waar u direct terecht kunt, kan dan uitkomst bieden. Bernhaege Advocaten is dat adres voor Veghel, Uden, Gemert en omgeving.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op via 0413 – 35 22 11 of door het invullen van onderstaand formulier.