Incasso Advocaat in Veghel, Uden of nodig?

U heeft een vordering die u moeilijk geïnd krijgt en u bent zich aan het oriënteren op de manier waarop u de meeste kans maakt om de vordering succesvol te innen. Wij leggen u graag uit waarom u het beste een incasso advocaat kunt inschakelen en wij presenteren u hieronder de incassorecht specialist van ons kantoor Bernhaege Advocaten in Veghel.

Doorgewinterde Incasso Advocaat

Incasso advocaatDe incasso advocaat van Bernhaege Advocaten, mr. Annelies Jansen, heeft jarenlange praktijkervaring in het incassorecht. Zij heeft een omvangrijke incassopraktijk en weet als geen ander op welke wijze uw vordering te incasseren. Een incasso advocaat heeft meer mogelijkheden en middelen om in te zeten dan een deurwaarderskantoor of een incassobureau. Graag lichten wij dit op deze pagina nader aan u toe of lees meer over dit onderwerp bij expertises onder de kop incasso.

Voordelen van een Incasso Advocaat

De voordelen om met een incassorecht specialist te werken ten opzichte van een deurwaarderskantoor of een incassobureau ligt hem in het volgende. Een incassobureau voert dezelfde handelingen uit die u volgens de wet zelf ook mag toepassen om uw vordering te innen. Deze mogelijkheid is vaak niet toereikend en komt u door het niet innen van uw vordering toch bij een advocatenkantoor terecht die gespecialiseerd is in incassorecht. Het spreekt voor zich dat u dan kostbare tijd heeft verloren en de kans op het innen van uw vordering is afgenomen.

Lid van de VIA – Vereniging van incasso- en procesadvocaten

De Incassorecht specialist van Bernhaege Advocaten is lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten. Dit lidmaatschap garandeert u dat de incasso advocaat zijn vak verstaat. Door de gegarandeerde kwaliteit bespaart een incasso advocaat van Bernhaege Advocaten u geld, tijd en ergernis in een incasso procedure.

Wat kunnen wij direct voor u betekenen?

Als u ons inschakelt voor het doeltreffend innen van uw vordering gaan wij direct te werk. Wij bieden u zelfde eerste sommatiebrief kosteloos aan. In veel gevallen kunt u zelfs geheel kosteloos uw vordering innen. Vraag ons naar de voorwaarden en neem direct contact op of vul het incassoformulier in.